FC Slovan Liberec | Vánoční prodej Fanshopu opět i v Obchodním centru Nisa Liberec
Menu Další Zavřít Zavřít
27.11.2018

Vánoční prodej Fanshopu opět i v Obchodním centru Nisa Liberec

marketing
Pro vánoční dárky od Slovanu nemusíte chodit jen do Fanshopu na stadionu U Nisy, ale i do našeho obchodu v OC Nisa. Slovaňácké suvenýry samozřejmě můžete objednávat i přes náš e-shop. Chcete-li někomu k Vánocům objednat dresy s potiskem, musíte s dostatečným předstihem.

Fanshop v OC Nisa

Až do Štědrého dne bude v Obchodním centru Nisa v provozu Fanshop FC Slovan Liberec. Naše prodejna je letos umístěna v 1.NP, poblíž food courtu (u stánku Fruitisimo). Otevřeno bude každý den mezi 9-21h a ještě na Štědrý den mezi 9-12h. V prodeji je většina sortimentu našeho Fanshopu.

Fanshop U Nisy

Hlavní Fanshop na stadionu U Nisy bude mít otevřeno do pátku 21. prosince, a to v pracovní dny mezi 9-12h a 13-17h. Poslední termín pro objednávky potisků na dresy bude pondělí 17. prosince. Pozdější objednávky už z provozních důvodů nebude možné stihnout potisknout před Vánočními svátky.

E-shop

E-shop http://fanshop.fcslovanliberec.cz/ bude vyřizovat předvánoční objednávky odeslané do pondělí 17. prosince 2018. V případě platby předem na účet doporučujeme objednat zboží a objednávku uhradit do pátku 14. prosince. Objednávky dresů s dodatečnými potisky je třeba odeslat i uhradit do čtvrtka 13. prosince. Pozdější objednávky dresů s potiskem bude možné expedovat až v lednu 2019. Mezi vánočními svátky bude provoz e-shopu přerušen. Vyřizování objednávek v novém roce začne ve středu 2. ledna 2019.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
eFotbal Beat radio