FC Slovan Liberec | Ve středu proběhl nábor Akademie mládeže
Menu Další Zavřít Zavřít
10.09.2021

Ve středu proběhl nábor Akademie mládeže

Akademie
Liberec - Ve středu se v tréninkovém centru na Letce odehrálo náborové odpoledne Slovanu Liberec. Necelých 50 kluků a holek si dorazilo vyzkoušet ukázkový trénink, předvést své dovednosti a ukázat se mládežnickým trenérům Slovanu Liberec.

Trenéři pro děti připravili několik stanovišť - pohybovou hru, opičí dráhu, cvičení na zakončení a samozřejmě fotbal, tak aby mohli posoudit talent dětí ve všech oblastech. Hodinka tréninku na hřišti i za přítomnosti hráčů A-týmu Michala Fukaly a Dominika Gembického utekla jako voda, děti dostaly malý dárek, a vše uzavřela klasická památeční skupinová fotografie všech účastníků náboru. Děti ročníku 2016 a 2017 se budou mít možnost zapojit do Fotbalové školičky, ti starší 2015, 2014 a 2013 do týmů Fotbalové školy.

Jak hodnotí náborové odpoledne ředitel Akademie Petr Silovský? “Ve středu se konala jedna z prvních náborových akcí a jsme potěšeni účastí, která byla přes 40 nadšených kluků a holek, kteří si k nám přišli zasportovat. Již tradičně jich nejvíce přišlo ve věku 4 až 5 let do naší fotbalové školičky, kde se budou učit pohybové základy po celý rok. Děkuji trenérům, dětem i rodičům za skvělé odpoledne a těším se na další setkání v modrobílých barvách.”

NESTIHLI JSTE NÁBOR?

Nic se neděje. Nábory do FOTBALOVÉ ŠKOLIČKY a FOTBALOVÉ ŠKOLY SLOVANU LIBEREC jsou celoročně. Kontaktujte nás a společně vždy najdeme řešení:

Šéftrenér fotbalové školy U7-U9
Mikuláš Borkovec
E-Mail: mikulas.borkovec@gmail.com
Mobil: 608 857 88

Šéftrenér fotbalové školičky U5-U6
Pavel Buša
E-Mail: pavel.busa@fcslovanliberec.cz
Mobil: 723 559 332

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal Ermeg
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact