FC Slovan Liberec | Vítej ve fotbalovém vesmíru 11teamsports
Menu Další Zavřít Zavřít
25.11.2022

Vítej ve fotbalovém vesmíru 11teamsports

11teamsports
Vše začalo založením v roce 2007 a od té doby se z 11teamsports stal jeden z největších fotbalových online obchodů pro jednotlivce i celé týmy v Evropě. Náš mimořádně obsáhlý sortiment nabízí výběr z více než 25 000 položek. Přes 2,5 milionu fotbalových nadšenců z více než 21 evropských zemí si u nás ročně pořídí top fotbalové vybavení. Mimo jiné jsme hrdými partnery přes 5500 profesionálních a amatérských klubů, včetně Slovanu Liberec. S námi tedy můžete mít jistotu kvality.

V nabídce máme vše pro jednotlivé hráče, celé týmy i fanoušky. Od fotbalových kopaček a dresů, přes veškeré tréninkové a zápasové vybavení, až po volnočasové a běžecké produkty. Co ještě nás odlišuje od konkurence? Personalizace produktů. Na kopačky, dresy i další oblečení dokážeme natisknout nebo vyšít prakticky cokoliv. Každý zákazník tak má možnost vylepšit si produkt podle svých představ.

A protože se nám blíží Vánoce a Black Friday, připravili jsme si pro Vás hned několik zajímavých akcí. Do Vánoc tedy prodlužujeme vrácení zboží až do 15. ledna a při nákupu nad 3600/5000 Kč dostanete fotbalový dárek zdarma!

Pro ty nejlepší ceny kopaček a jiného fotbalového vybavení během Black Friday a jiných slevových akcí navštiv naše webové stránky 11teamsports.cz!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Auto Koutek AAA Auto
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls