FC Slovan Liberec | Vstupenky na duel proti Baníku Ostrava přednostně pro permanentkáře!
Menu Další Zavřít Zavřít
17.06.2020

Vstupenky na duel proti Baníku Ostrava přednostně pro permanentkáře!

Klub
LIBEREC (aktualizováno) - Vzhledem k aktuálním omezením týkajícím se jak celkové kapacity, tak rozmístění vstupenek, i s ohledem na dodržování povinných rozestupů, nebude ani na zápas 3. kola Skupiny o titul, kdy U Nisy v sobotu 27. června od 20 hodin opět přivítáme ostravský Baník, umožněn vstup na celoroční permanentní vstupenky. Všichni permanentkáři si však budou moct zdarma vyzvednout jednorázovou vstupenku na konkrétní místo, většinou však ne na jejich obvyklé.

Výdej jednorázových vstupenek oproti permanentkám bude možný od středy 17. června do úterý 23. června ve Fanshopu na stadionu U Nisy (v pracovní mezi 10-12 a 13-17h). Oproti své permanentce si budete moct zdarma vyzvednout jednu vstupenku na stejnou tribunu, v případě vyčerpání její maximální kapacity (která nesmí přesáhnout 25 % celkového počtu sedaček) pak na některou ze zbývajících tribun. Až do vyprodání zásob si mohou permanentkáři navíc přikoupit jednu další vstupenku na stejnou tribunu (ceny viz níže).

Pro přespolní permanentkáře nabízíme i možnost závazné e-mailové rezervace a vyzvednutí vstupenek v den utkání. Své požadavky s uvedením jména či firmy a přesného umístění permanentky posílejte na mail martin.hladik@fcslovanliberec.cz. V případě nevyzvednutí takto rezervovaných vstupenek však pro další utkání ztrácíte nárok na svá místa. Kromě možnosti osobního vyzvednutí je také možné zaslat vstupenky elektronicky na Váš mail k vytištění doma.

Pokud ještě nějaké vstupenky zbydou, půjdou do volného prodeje ve středu 24. června. Cena vstupenek bude 200 Kč na Severní i Hlavní tribunu a 150 Kč na Východní i Západní (zlevněná 100 Kč).

Předem děkujeme všem návštěvníkům za dodržování zasedacího pořádku dle umístění jednorázových vstupenek a dodržování povinných rozestupů. Nezapomeňte si s sebou také ještě vzít roušku či obdobnou ochranu obličeje.

Informace ke zvláštnímu režimu vstupu na stadion U Nisy:

Hlavní tribuna

Na Hlavní tribunu bude kvůli aktuálním nařízením LFA o striktním oddělení jednotlivých sektorů umožněn vstup pouze novým zadním vchodem (12) přes areál Domova mládeže v Zeyerově ulici! POZOR: Hlavním vchodem (1) se na Hlavní tribunu tentokrát nedostanete!

Východní tribuna

Pro vstup na Východní tribunu bude sloužit výhradně hlavní vchod (1).

Kotel + Rodinný sektor

Vstupem do sektoru domácích vlajkonošů (4) se bude v aktuálním režimu vcházet i do rodinného sektoru a sektoru Akademie. Pro všechny budou k dispozici toalety i stánek pod kotlem.

Severní tribuna

Na Severní tribunu (sektory A-H) budou otevřené vchody z obou stran (5 a 6).

Západní tribuna

Na Západní tribunu (včetně obvyklého sektoru hostů) bude otevřený společný vchod (8), kterým však tentokrát nebude možné vcházet na Hlavní tribunu.

Stadion U Nisy

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vogel Eurovia
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec eFotbal