FC Slovan Liberec | Vyprodáme derby? Přijďte podpořit svůj tým na stadion U Nisy!
Menu Další Zavřít Zavřít
21.02.2022

Vyprodáme derby? Přijďte podpořit svůj tým na stadion U Nisy!

marketing
Liberec - Povolená kapacita stadionu přes pět tisíc diváků, už žádné kontroly testů či očkování, první jarní domácí zápas, ještě k tomu prestižní Podještědské derby proti tradičním rivalům z Jablonce. Už v sobotu 26. února od 15:00. Stačí si jen koupit vstupenku, ideálně za zvýhodněnou cenu v online předprodeji!

Na základě uvolnění vládních opatření už není nutné se pro vstup na stadion prokazovat dokladem o testu či očkování, nemusíte už nic jiného než si zakoupit vstupenku a přijít s ní na stadion. Jediným omezením zůstává maximální povolená kapacita, která na našem stadionu aktuálně činí 5450 diváků. Všichni permanentkáři tak samozřejmě mají zajištěno své místo a v prodeji budou i jednorázové vstupenky.

Vzhledem k omezené kapacitě a očekávanému zájmu o již osmapadesáté pokračování prvoligových Podještědských derby všem doporučujeme využít online předprodeje, kde lze vstupenky na zápas pořídit za zvýhodněné ceny (160 Kč Hlavní a Severní tribuna, 120 Kč Východní). Online lze zakoupit i vstupenky do sektoru hostů, který už bude také otevřen.

Za účelem zlepšení služeb pro fanoušky od jarní části sezóny přecházíme k novému poskytovali online prodeje vstupenek. V tomto týdnu máte první příležitost vyzkoušet nákup vstupenek na portálu www.ticketlive.cz/.

Online prodej vstupenek

Vstupenky si můžete vytisknout doma nebo si je uložit do mobilu, případně stáhnout digitální vstupenku YourPass, nebo si je zarezervovat a vyzvednout na mnoha prodejních místech TicketLIVE po celé ČR.

Kromě online předprodeje si můžete samozřejmě vstupenky koupit i v sobotu na pokladnách stadionu U Nisy, které budou otevřené dvě hodiny před výkopem, tedy od 13:00. V den utkání už ale vstupenky budou stát 200 Kč na Hlavní a Severní tribunu a 150 Kč na Východní tribunu. Zlevněné vstupenku pro seniory a studenty (obojí jen na Východní tribunu) budou za 100 Kč.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Naše pekárna
Mediální partneři
Rengl Radio Blaník Liberec