FC Slovan Liberec | Ženy Slovanu postoupily do semifinále poháru
Menu Další Zavřít Zavřít
09.03.2019

Ženy Slovanu postoupily do semifinále poháru

Redakce

Ženy v sobotu porazily na UMT Julisky tým Dukly 2:1 a postoupily tak do semifinále, kde se střetnou ze Spartou. Místo utkání se bude losovat.

Slovan : Zuchová - Tůmová, Necidová, Němečková, Černá(71.Chapská) - Hrtánková(85.Lacková), Šušolová, Čiperová, Bohatová(59.Dlouhá) - Kožárová, Křivská(84.Kopčová)

góly: 21. Dvorská - 18. Křivská, 70. Kožárová (p)

ŽK : Němečková (Slovan)

Oba týmy se v zápase potýkaly s velkým větrem na Julisce. Liberecké byly v první půli překvapené ráznou hrou Dukly, nenechávaly jim čas k rozehrávce a z toho vyplývaly chyby v naší rozehrávce. I tak se nám podařilo po pěkné akci skórovat novou útočnicí Křivskou. Po několika minutách Dukla vyrovnaly, když Dvorská využila špatnou dohodu brankářky se stoperkou. V druhé půli naše ženy přidaly, měly více ze hry a zaslouženě vedly. Po faulu ve vápně, dala branku z penalty naše další posila Kožárová.

Semifinále se Spartou by se mělo 30.nebo 31.3. , kde rozhodne los.

Ale již příští víkend začne jarní část ženské 1. ligy. Slovan bude hrát doma ve Frýdlantě od 10.30 opět s Duklou Praha.

trenér J. Lexa : Prvni polocas nebyl z nasi strany moc dobry. Nebyli jsme dusledni v osobnich soubojich, kazili jsme jednoduche prihravky a hrali zbytecne komplikovane. Po zmene stran uz to bylo zlepseni a vypracovali jsme si docela dost brankovych prilezitosti a po tom, co jsme prezili velkou sanci Dukly, jsme vstrelili viteznou a postupovou branku.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
eFotbal Liberecká drbna