FC Slovan Liberec | Ženy budou hrát v pátek večer na stadionu U Nisy proti Dukle
Menu Další Zavřít Zavřít
14.10.2021

Ženy budou hrát v pátek večer na stadionu U Nisy proti Dukle

Tomáš Čarnogurský
Liberec (aktualizováno) - Ženský A-tým v aktuální sezoně využívá pro domácí zápasy stadion v Chrastavě. V 9. kole však odehrají duel proti Dukle Praha na hlavním hřišti stadionu U Nisy, a to v pátek 15. října od 19:30. Přijďte se podívat!

Fotbalistky Slovanu jsou po osmi kolech na šestém místě prvoligové tabulky s osmi body. Tým Dukly je zatím poslední a bez bodu. V prvním letošním vzájemném souboji, který se hrál na Julisce, zvítězily naše hráčky 2:1.

Oba seniorské mužské týmy o víkendu hrají na půdě soupěřl, ale vy bez fotbalu zůstat nemusíte. Přijďte se podívat na ženský prvoligový fotbal, poprvé pod umělým osvětlením na našem stadionu U Nisy! Už v pátek od půl osmé. Vstup je zdarma, otevřen bude pouze hlavní vchod a hlavní tribuna. Stánek s občerstvením bude v provozu. Pro ty, kdo nemohou dorazit, nabídneme vlastní komentovaný přenos:


Více o našem ženském a dívčím úseku, který se věnuje výchově mladých fotbalistek, se dočtete zde na webu v sekci Ženy nebo na facebookových stránkách FC Slovan Liberec - ženy.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FITING SERVIS Pepsi
Mediální partneři
Rengl Liberecká drbna