FC Slovan Liberec | Ženy se představí na stadionu v Doubí proti Dukle
Menu Další Zavřít Zavřít
18.11.2022

Ženy se představí na stadionu v Doubí proti Dukle

Šimon Knopp
Liberec - V sobotu, 19. listopadu, bude na programu již 11. kolo ženské nejvyšší soutěže. V něm se naše fotbalistky představí proti Dukle Praha, které v tabulce patří až předposlední místo. Hrát se bude od 11 hodin na umělé trávě na stadionu TJ Sokol Doubí.

Dukla Praha

Fotbalistky Dukly zatím nezažívají příliš povedenou sezonu. Z jedenácti utkání vyhrály pouze jedno, v dalších dvou remizovaly a zbytek prohrály. V součtu to znamená sedmé (předposlední) místo v tabulce s pěti body. Nelichotivě hovoří pro Pražanky i skóre, 5 vstřelených branek a 39 inkasovaných.

V posledním utkání se svěřenkyně trenéra Jakuba Kowolowskiho radovaly z první výhry. Ve venkovním prostředí dokázaly zaskočit Baník. Díky skvělému prvnímu poločasu vedly 3:0. V druhé části zápasu si připsaly ještě jednu branku a zvítězily jasně 4:0.

FC Slovan Liberec

Liberecké fotbalistky drží v tabulce čtvrtou příčku. Jejich zápasová bilance je vyrovnaná: 4 výhry, 1 remíza a 4 porážky. S celkem 13 body jich ztrácejí dvanáct na první Slavii, naopak páté Plzni chybí na Slovan pouze dva body. V posledním utkání se svěřenkyně trenéra Myslivce představily proti pražské Spartě, se kterou prohrály 1:3.

Hlavní trenér litoval především sporného momentu z druhého poločasu: „Konečný výsledek asi odpovídá realitě, i když se cítíme trochu poškození, protože od 60. minuty jsme měli hrát proti deseti, kdy měla hráčka Sparty dostat druhou žlutou kartu za zdržování. Nicméně Sparta byla v tomto zápase kvalitnější. Po tom inkriminovaném momentu v 60. minutě jsme se už nedokázali dostat do tempa a Sparta přidala gól hráčkou, co měla být vyloučena, a to vítězství si pohlídali.“

Neváhejte a přijďte během reprezentační přestávky podpořit ženský tým. Hraje se v sobotu od 11 hodin na stadionu TJ Sokol Doubí.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dineva FotbalPark Liberec
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls