FC Slovan Liberec | Ženy zahájily letní přípravu
Menu Další Zavřít Zavřít
13.07.2022

Ženy zahájily letní přípravu

Redakce
Ženský A-tým odstartoval společnou letní přípravu v úterý 12. července v domovském tréninkovém areálu Letka. Více o změnách v týmu a o plánu letní přípravy se dočtete v tomto článku, v němž najdete i fotogalerii z prvního tréninku.

Do nadcházející sezony vstoupí náš tým hned s několika změnami. Představen byl nový trenér Petr Myslivec, který dosud působil u mužského B-týmu. Nové angažmá bere jako výzvu a nové zkušenosti do budoucna. Zbytek realizačního týmu zůstává stejný, jako v minulé sezoně.

Co se týká změn v kádru, kariéru ukončila Michaela Moťovská a Andrea Jarchovská ji přerušila. Přišly také nové posily z pražské Sparty. Jednou z nich je útočnice Karolína Křivská a druhou záložnice Kateřina Bužková.

Co nyní naše ženy čeká? Několika týdenní blok, během něhož se budou v domácích podmínkách připravovat na začátek 1.ligy žen, která bude startovat v neděli 21.srpna v Chrastavě domácím zápasem proti Slovácku. Odehrají také několik přípravných zápasů proti žákovským týmům a ženskému B-týmu Sparty.

23.7. Varnsdorf U15

30.7. Sparta B

6.8. Česká Lípa U15

13.8. Doubí U14/U15

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
iQLANDIA DB Schenker
Mediální partneři
Hitrádio Contact Rádio Impuls