FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Příbram 5:1
Menu Další Zavřít Zavřít

25.kolo, neděle 29.4.2007
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
5:1
(4:1)
FK Viagem PříbramFK Viagem Příbram
FC Slovan Liberec: Z. Hauzr - P. Šinglár (82. Dohnálek), P. Košťál, M. Brezinský, T. Janů - P. Papoušek, J. Bílek (76. Rick), I. Hodúr, D. Pudil - J. Nezmar, J. Blažek (61. Parks)
FK Viagem Příbram: O. Pařízek - M. Mácha, T. Hunal (88. Kropík), J. Halama, M. Lesák - L. Pleško (63. Eismann), J. Šmerda )76. Jungr), M. Hašek, R. Otepka, L. Vaculík - D. Huňa
Branky: 11. Košťál, 19. Brezinský, 28. Blažek, 35. Hodúr), 73. Nezmar - 2. Vaculík ŽK: Bílek - Hunal. Rozhodčí: Racek - Goňa, Novák, Bouše.
Diváci: 5652

Reportáž

Utkání začalo šokem. Hned ve druhé minutě se hosté dostali do vedení. Rudolf Otepka házel dlouhý aut do našeho vápna a Vaculík hlavou balon umístil do branky. Ve čtvrté minutě se Slovan snažil o vyrovnání, ale Jan Nezmar po Šinglárově centru jen minul branku.

Vyrovnat se naštěstí podařilo už v jedenácté minutě. Papouškův rohový kop se dostal ke Košťálovi, který s pomocí teče jednoho z obránců dostal balon do sítě. Už o osm minut později se našemu týmu podařilo otočit. Daniel Pudil z úhlu zahrával přímý kop a balon s pomocí Brezinského zaplul k tyči branky hostí.

Dalších deset minut na to zvýšil Jan Blažek. Hodúr vyslal nádhernou přihrávku vzduchem a náš mladý útočník šel sám na Pařízka. A nemýlil se.

Ještě deset minut před přestávkou se nám podařilo zvýšit. Mácha dostal špatnou zpětnou přihrávku a hlavou se snažil balon poslat Pařízkovi. Jeho úmysl ale vystihl Hodúr, balon sebral, gólmanovi udělal kličku a zasunul balon do prázdné branky.

Hned po poločase se v šanci ocitl Pudil, mohl ještě přihrávat na lépe postaveného Blažka, ale ukvapeně vystřelil hodně mimo. Po dalších deseti minutách si mohl Blažek zopakovat sólo z první půle. Před Pařízka se dostal, ale tentokrát gólman hostí jeho pokus vytěsnil.

Utkání se hrálo v klidu. Občas až přílišném. Nejzajímavější akcí druhé půle se tak stala poslední branka, která konečně Honzovi Nezmarovi vynesla vyrovnání Lazzarova střeleckého rekordu. V 73. minutě Hodúr našel na hranici ofsajdu stojícího Nezmara, který s trochou štěstí Pařízka překonal.

Příbramští ke konci už rezignovali, a tak Slovan mohl slavit návrat na čelo tabulky. A definitivně si udobřil fanoušky.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Procentrum 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Beat radio Liberecká drbna