FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Sparta 0:1
Menu Další Zavřít Zavřít
10.11.2021

O prohře se Spartou rozhodla jediná branka

Redakce
Po nevydařeném utkání proti Slavii přivítaly hráčky Slovanu na domácím hřišti v Chrastavě dalšího soupeře z čela tabulky, pražskou Spartu. Tentokrát bylo ale k vidění vyrovnané utkání směřující dokonce k zisku bodu. O prohře domácích rozhodl nepovedený centr sparťanské obránkyně, který skončil v liberecké síti. Na předvedený výkon budou chtít hráčky navázat ziskem důležitých tří bodů z dalšího ligového kola, ve kterém je čekají aktuálně poslední Pardubice.
11.kolo, sobota 6.11.2021, 10:30, Chrastava
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
0:1
(0:0)
AC Sparta PrahaAC Sparta Praha
FC Slovan Liberec: Pižlová - Dlouhá (79. Buryánová), Moťovská, Pribilová, Košíková - Brázdová, Sováková N., Kantarská, Černá V. - Černá T., Dinh Thanhová (59. Pouvová)
Góly: 73. Dlasková

Reportáž

VIDEOZÁZNAM Z UTKÁNÍ

Ohlasy trenérů

Trenér Slovanu Jiří Šisler: "Do utkání se Spartou jsme malinko upravili rozestavení a celý týden se věnovali taktickému plánu. Holky odevzdali absolutní maximum, hráli na hraně svých možností. Jen je obrovská škoda, že za to nebyly odměněny alespoň bodem, který by si zasloužily. Sparťanky se nedostávaly téměř do žádných šancí, ani gól nepadl z žádné příležitosti, ale centr ze strany zapadl k úžasu samotné sparťanky na zadní tyč naší branky. Ke konci zápasu jsme měli i my dvě dobré příležitosti, bohužel ani jedna gólem neskončila. Výborné utkání našich hráček, kdy jsme s mistrovskou Spartou sehráli výborné utkání, které rozhodla šťastná branka. Škoda, že jsme my nevyužili své nadějné brejkové situace ke vstřelení branky, pak mohl být výsledek ještě o mnoho veselejší."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DPMLJ Star taxi
Mediální partneři
Rádio Impuls eFotbal