FC Slovan Liberec | Neodkládejte nákup vánočních dárků v našem e-shopu!
Menu Další Zavřít Zavřít
05.12.2023

Neodkládejte nákup vánočních dárků v našem e-shopu!

marketing
Liberec - Milí fanoušci, jsme rádi za velký zájem o předvánoční nákupy v našem e-shopu. Přečtěte si prosím pozorně tento článek, kde najdete nejzazší termíny pro objednávky vašich vánočních dárků, abychom vám je stihli doručit včas.
Konfigurátor

Potisky jen do 11. 12.

Pokud chcete někomu darovat pod stromeček dres nebo další vybavení s dodatečným potiskem, musíte si už pospíšit! Vzhledem k nutnosti realizace potisků u externí firmy a době potřebné k doručení objednaného zboží garantujeme doručení u věcí s potiskem jen u objednávek odeslaných do 11. prosince. Pozdější objednávky budou expedovány až po Novém roce.

Pozor! Zboží s dodatečným potiskem je nutné platit předem a nelze pak ani měnit velikost apod. Pro objednání personifikovaných dresů můžete využít přehledný konfigurátor.

E-shop do 18. 12.

Ostatní zboží můžete v našem e-shopu objednávat až do pondělí 18. prosince. A my vám vše doručíme prostřednictvím DPD do 22. prosince! Samozřejmostí je i nadále možnost bezplatného vyzvednutí na stadionu U Nisy (jakmile obdržíte mail, že je objednávka připravena) nebo doručení po Liberci prostřednictvím rozvozu Jídlo na klik (50 Kč).

Pokud nevíte, jakým dárkem uděláte největší radost, můžete v našem kamenném fanshopu i v našem e-shopu pořídit vouchery v hodnotě 500 - 1958 Kč, které mají platnost půl roku a obdarovaný si pak může osobně i online sám vybrat, co si koupí.

Fanshop do 22. 12.

Kamenný fanshop na stadionu U Nisy (hned vedle recepce) bude mít otevřeno až do pátku 22. prosince, kdy se bude definitivně zavírat v 12h. Abyste na stadion nechodili zbytečně, podívejte se předem na otvírací dobu, kterou najdete zde.

Jako dárek pod stromeček můžete ve fanshopu, ale i online koupit také zvýhodněné jarní permanentky.

Od 13. prosince budou na stadionu U Nisy v prodeji i vstupenky na lednový Reprezentační ples FC Slovan Liberec.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
Rengl Hitrádio Contact