FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Slavia - FCSL 3:1
Menu Další Zavřít Zavřít

7.kolo, sobota 31.8.2013, 11:00, Horní Počernice
SK Slavia Praha SK Slavia Praha
3:1
(1:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
SK Slavia Praha: Otáhal - Kodr, Maršálek (46. Moglich), Fialka, Souček, Mysliveček, Sodoma (70. Nehoda), Prosek (63. Brož), Kadavý, Fotr (78. Batka), Zdichynec (63. Vitarigov).
FC Slovan Liberec: Kubát - Zitka (85. Čuřík), Jakimič (64. Brabec), Bláha, Kaiser, Linhart, Kastelovič, Polívka (54. Kukla), Janků, Ondráček (83. Šustr), Otta (71. Knejzlík).
Branky: 23. Fotr, 70. Kodr, 84. Nehoda. – 7. Polívka. ŽK: 1:1 (88. Brož - 75. Ondráček). Rozhodčí: Pilný - Arnošt, Flimmel.
Diváci: 150

Ohlasy trenérů

Miroslav Holeňák (FC Slovan Liberec): „Utkání nám nevyšlo výsledkově, ale výkon nebyl špatný. Myslím si, že se hrál dobrý fotbal. Těší mě, že jsme sehráli vyrovnaný zápas s kvalitním soupeřem, který byl ale lepší v koncovce. My jsme na rozdíl od Slavie své šance neproměnili. Především v prvním poločase jsme se dostali do třech velkých šancí. Dařilo se nám dobře napadat rozehrávku Slavie a byli jsme nebezpeční. Ve druhém poločase Slavia prokázala kvalitu a i přes vyrovnaný průběh dokázala díky standardní situaci (rohový kop) strhnout výsledek na svou stranu. To se nám bohužel nepovedlo, v tom byl soupeř lepší a proto vyhrál.”

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Vinotéka U Kryšota Jizerské pekárny
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec rtm plus