FC Slovan Liberec | Odchovanec Jakub Hudák podepsal novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
14.09.2023

Odchovanec Jakub Hudák podepsal novou smlouvu

Redakce
Liberec – Devatenáctiletý odchovanec Slovanu zapsal ligový debut při srpnovém duelu v Olomouci, na hřiště se dostal i při minulém domácím zápasu proti Spartě. Nyní s klubem podepsal novou, dlouhodobou smlouvu. „Věřím, že Kubův příklad dodá ještě větší motivaci i dalším klukům z naší akademie,“ komentuje Hudákův posun sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

V podzimní části minulé sezony ještě Jakub Hudák pravidelně nastupoval za dorost U19 a pomohl mu k postupu do nejvyšší soutěže, na jaře už nastupoval převážně za B-tým, kde se stal nejlepším střelcem. Od léta se připravuje s A-týmem a v přípravném zápasu proti Varnsdorfu se už dokázal i dvakrát gólově prosadit. „Ve Slovanu působím už od čtyř let a od té doby bylo mým snem střílet góly za áčko, takže na své první góly, i když to bylo jen v přáteláku, budu vždycky rád vzpomínat,“ kvitoval své první trefy liberecký ofenzivní univerzál.

„Vážím si té důvěry a děkuji všem trenérům z akademie, kteří mě vedli a pomohli mi na mé cestě. Vím, že musím dál makat. Chtěl bych se udržet v kádru áčka a postupně sbírat zkušenosti,“ říká po podpisu dlouhodobého profesionálního kontraktu Hudák. Jakubovi přejeme, ať se mu v libereckém dresu i nadále daří!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DPMLJ La Piazza
Mediální partneři
Rádio Impuls Rengl