FC Slovan Liberec | Christian Frýdek prodloužil smlouvu se Slovanem
Menu Další Zavřít Zavřít
26.10.2023

Christian Frýdek prodloužil smlouvu se Slovanem

Redakce
Liberec – Patří mezi základní stavební kameny sestavy. Christian Frýdek dosud za Slovan odehrál celkem 70 utkání, zapsal devět branek a na dalších dvanáct nahrál. Teď prodloužil s naším klubem smlouvu do roku 2025. „Jsem rád, že tu mohu být,“ říká šikovný 24letý středopolař přezdívaný „Kikin“.

Do Slovanu přicházel v srpnu roku 2021 z pražské Sparty, od té doby se postupně stal oporou týmu. V modrobílém dresu odehrál celkem 70 zápasů napříč všemi soutěžemi, v lize se trefil devětkrát a dvanáctkrát asistoval. Na první body v českém poháru zatím čeká.

„Jsem moc rád, že mi Slovan pořád věří, že jsme se dohodli na nové smlouvě a že tu můžu ještě být,“ komentuje Christian Frýdek podpis nového kontraktu. S vedením se dohodl na prodloužení spolupráce až do roku 2025. „Jsem Liberci vděčný, že mi dal šanci zahrát si první ligu. Mám hodně rád i město. Jsem tu maximálně spokojený.“

„Stejně jako Christian jsme i my rádi, že se nám podařilo dohodnout na nové smlouvě. A přejeme ‚Kikinovi‘, ať se mu u nás i nadále fotbalově daří,“ dodává za vedení klubu sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

Střední záložník, který v minulosti kromě letenského celku prošel také Hradcem Králové a Táborskem, má pod Ještědem jasné cíle. „Pokusit se být v tabulce co nejvýš. Víme, že je v evropských pohárech o jedno místo víc. Cíl máme všichni stejný a musíme pro něj udělat maximum.“

V aktuálním ročníku Frýdek pálil přesně dvakrát, přidal dvě nahrávky, a třeba i 83% úspěšnost přihrávek a 71% úspěšnost driblinků.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Immergas Realmont
Mediální partneři
Rádio Impuls Hitrádio Contact