FC Slovan Liberec | Dominik Gembický a Kristian Michal odcházejí na hostování
Menu Další Zavřít Zavřít
04.08.2022

Dominik Gembický a Kristian Michal odcházejí na hostování

Šimon Knopp
Liberec - Záložníci Dominik Gembický a Kristian Michal stráví podzimní část sezony na hostování v druholigových klubech, kde by měli mít možnost většího herního vytížení a nabírání zkušeností. Zatímco Gembický míří za Lukášem Hasalíkem do Třince, Michal bude nově oblékat dres Varnsdorfu. Ondřej Lehoczki už dříve zamířil znovu na hostování do Vlašimi.

Třiadvacetiletý Gembický měl během přípravy smůlu, protože se zranil. Stihl naskočit pouze do jednoho přípravného utkání proti Vlašimi, odehrál jeden poločas a vstřelil jednu branku. Teď Gembický naváže na minulou sezonu, během níž v rámci hostování pravidelně nastupoval za Příbram, a podzim stráví v dresu Třince, který rovněž hraje druhou nejvyšší soutěž. V týmu se potká s dalším libereckým fotbalistou, a to s Lukášem Hasalíkem, jenž zde chytal už v minulé sezoně a před několika týdny do Třince zamířil opět.

Druhým hráčem, který dočasně opouští Liberec, je Kristian Michal. Jednadvacetiletý fotbalista, který v minulé sezóně naskočil do pěti ligových zápasů, absolvoval celou letní přípravu a naskočil do všech utkání. Nyní bude bojovat o svoji pozici v druholigovém Varnsdorfu, kam se přesune za bývalým libereckým asistentem Miroslavem Holeňákem, jenž varnsdorfský celek trénuje.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Immergas 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Rengl Beat radio