FC Slovan Liberec | Dominik Gembický podepsal novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
10.09.2021

Dominik Gembický podepsal novou smlouvu

Ondřej Marko
Liberec – Dominik Gembický udělal další důležitý krok ve své kariéře. Absolvent naší akademie podepsal novou tříletou smlouvu. 22letý křídelník se postupně propracoval až do A-týmu, za který nastoupil do všech soutěžních utkání letošní sezony.

Dominik Gembický je 22letý univerzál, který prošel akademií našeho týmu. Nyní podepsal profesionální smlouvu až do roku 2024. V předchozích dvou sezonách, v nichž ho zabrzdilo i zranění, nastoupil do tří prvoligových utkání, k tomu jednou v MOL Cupu. Během letní přípravy předváděl dobré výkony, v duelu s Ústím nad Labem vstřelil gól.

V aktuální sezoně už Gembický naskočil do všech šesti ligových duelů. K tomu si připsal jednu asistenci, když skvěle přihrál Rabušicovi v zápase s Hradcem Králové ve třetím kole. „Dominikovi, který prošel naší akademií, jsme nabídli novou profesionální smlouvu a přejeme mu, aby se postupně prosadil v našem A-týmu,“ dodal sportovní ředitel Zdeněk Koukal.

A co na novou smlouvu a svou pozici v prvním týmu říká sám Dominik? „Mám z toho obrovskou radost, je to pro mě obrovská motivace pro další práci. Určitě to neberu tak, že bych se tím uspokojil. Je to pro mě impuls pro další náročnou práci a také velké povzbuzení.“

Dominikovi přejeme v následujících sezonách hodně štěstí!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea SMC
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls