FC Slovan Liberec | Liga zná termíny až do konce základní části, kdy a na koho narazí náš tým?
Menu Další Zavřít Zavřít
21.03.2023

Liga zná termíny až do konce základní části, kdy a na koho narazí náš tým?

Redakce
Liberec - Vedení Ligové fotbalové asociace v minulém týdnu zveřejnilo termíny výkopů posledních kol základní části ligové soutěže. Předposlední kolo bude vložené uprostřed týdne a poslední se odehraje v jednotný čas. Na hráče Slovanu čeká v dubnu šest ligových klání, mimo jiné derby v Jablonci a domácí duel proti Spartě.

Po reprezentační přestávce čeká na liberecký tým nejprve cesta do Ostravy (sobota 1. 4. 16:00), následovat bude domácí souboj se Zlínem (sobota 8. 4. 16:00) a pak už přijde na řadu prestižní derby v Jablonci (sobota 15. 4. 16:00). Poslední tři kola se odehrají v rozmezí osmi dnů - nejdříve k Nise přijede brněnská Zbrojovka (neděle 23. 4. 16:00), pak pojedeme do Mladé Boleslavi na zápas s Hradcem Králové (středa 26. 4. 17:30) a nakonec pod Ještěd znovu zavítá pražská Sparta (neděle 30. dubna 15:00).

Kompletní rozpis zápasů najdete v sekci A-Tým / Zápasy, ale můžete je mít uložené i s upomínkami v kalendáři ve vašem počítači nebo chytrém mobilu, když si stáhnete aktualizovaný Google kalendář FCSL níže:

Po dohrání třiceti kol následuje v květnu nadstavbová část, v níž se soutěž rozdělí do tří skupin. Prvních šest týmů odehraje pět utkání ve skupině o titul, sedmý až desátý celek čeká play-off ve skupině o umístění a posledních šest mužstev bude bojovat v pětikolové skupině o záchranu, po níž na začátku června přijde na řadu baráž, kterou budou proti druholigovým soupeřům hrát kluby na konečné čtrnácté a patnácté pozici. Šestnáctý sestupuje přímo.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Kitl
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec rtm plus