FC Slovan Liberec | Mara odchází na roční hostování s opcí do Jeruzaléma
Menu Další Zavřít Zavřít
14.09.2021

Mara odchází na roční hostování s opcí do Jeruzaléma

Redakce
Liberec – Střední záložník Kamso Mara se přesouvá ze Slovanu na novou adresu, hostovat bude v izraelském klubu Bejtar Jeruzalém, kterému aktuálně patří sedmá příčka v tamní nejvyšší soutěži Ligat ha‘Al.

Za Slovan 26letý defenzivní záložník odehrál celkem 102 utkání, v nichž si připsal třináct branek a sedm asistencí. Výraznou měrou se také podepsal pod úspěch v Evropské lize, o postupu do základní skupiny rozhodl proměněnou penaltou v nastavení duelu s APOELEM v posledním předkole, trefil se pak také během odvetného utkání s Gentem.

Do klubu přišel Mara v srpnu 2018 z druholigové Jihlavy a následně získal premiérovou pozvánku do guinejské reprezentace. Aktuálně patří středopolař do stabilní části širšího kádru národního týmu, nyní odchází na roční hostování s opcí do izraelského Bejtaru.

„Kamso Mara měl velkou snahu v letním přestupním termínu odejít. Otevřeně klubu oznámil, že po třech letech potřebuje novou výzvu. Teď jsme se oficiálně dohodli s klubem Bejtar Jeruzalém na ročním hostování s možností využití opce na trvalý přestup. Kamsovi tímto moc děkujeme za odvedené fotbalové služby pro FC Slovan Liberec a zároveň mu přejeme hodně úspěchů v jeho novém klubu,“ doplnil sportovní ředitel Zdeněk Koukal.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Realmont
Mediální partneři
Náš region Hattrick