FC Slovan Liberec | Nábor dětí odložen kvůli počasí na 29. května
Menu Další Zavřít Zavřít
22.05.2024

Nábor dětí odložen kvůli počasí na 29. května

Akademie
Liberec (aktualizováno) - FC Slovan Liberec ve spolupráci s partnerskými kluby pořádá nábor dětí do Liberecké fotbalové školičky a přípravek. Původně plánovaná akce, která se měla uskutečnit ve středu 22. května, byla kvůli počasí odložena na 29. května. Uskuteční se v areálu Letka. Všechny potřebné informace najdete v tomto článku.

Mladší děti se zapojí do jednotlivých týmů Liberecké fotbalové školičky, starší pak do kategorie přípravek. Pro přihlášení vašeho dítěte stačí vyplnit registrační formulář, který se otevře po kliknutí na banner níže:

Přihláška na nábor 2024

LIBERECKÁ FOTBALOVÁ ŠKOLIČKA

Liberecká fotbalová školička je projektem fotbalového klubu FC Slovan Liberec, který se ve spolupráci s partnerskými kluby zaměřuje na všestrannou pohybovou přípravu pro děti ve věku 4-7 let.

Tréninky ve fotbalové školičce jsou zaměřené na všestranný pohybový rozvoj dětí hravou formou a budování pozitivního vztahu ke sportu a aktivnímu životnímu stylu.

V propojení s FC Slovan Liberec bude tradiční tréninkový režim doplňován o další projekty za účelem nastavení správného prostředí podporujícího sportovně-sociální rozvoj dětí. Mezi takové projekty patří tzv. Olympiáda školiček, Úkolová stezka s rodiči.

Liberecká fotbalová školička bude zároveň předvýběrem malých fotbalistů do Akademie mládeže FC Slovan Liberec.

JAK PROBÍHAJÍ TRÉNINKY?

Tréninky probíhají dvakrát týdně zpravidla 60-90 minut. Cílem tréninku je především pestrost a všeobecná pohybová průprava, trenéři do tréninku zapojují i tématické tréninky. Jednou za 2 týdny hrají děti své fotbalové zápasy formou tzv. Miniher - zápasů v malých počtech hráčů, na malých hřištích, s různým počtem branek.

Kontakt

Mikuláš Borkovec
Mobil: +420 608 857 885
E-mail: akademie@fcslovanliberec.cz


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto Knorr-Bremse
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio