FC Slovan Liberec | Permanentky už jsou v prodeji - do konce června výhradně online!
Menu Další Zavřít Zavřít
10.06.2024

Permanentky už jsou v prodeji - do konce června výhradně online!

marketing
Už je to tady. Spustili jsme online předprodej permanentních vstupenek na příští sezonu. Staň se hrdým permanentkářem a rezervuj si své místo pro příští sezonu. Společně zpátky na vrchol!

Online prodej permanentek

CENÍK PRO SEZONU 2024/25

Prodej permanentek bude v první fázi, která potrvá až do 30. června, probíhat pouze jako online předprodej. A základní ceny jsou stejné jako v loňské sezoně! Stávajícím permanentkářům opět nabízíme zvýhodněnou cenu, ale výhradně při online nákupu do 30. června. Do tohoto data také mají rezervovaná svá místa. Od 1. července pak bude možné zakoupit permanentku i osobně na stadionu U Nisy, což platí i pro seniorské permanentky, které nejsou dostupné online.

Nákupem permanentní vstupenky můžete ušetřit i více než 50 % oproti jednorázovým vstupenkám. Zachovali jsme i slevy pro seniory, Fanclub a pro děti (i mimo rodinný sektor). Permanentky budou kromě domácích ligových zápasů A-týmu, a to v základní i nadstavbové části FORTUNA:LIGY, platit také pro domácí duely MOL Cupu, ale i na domácí utkání prvoligového ženského týmu a třetiligového B-týmu. Chystáme pro vás také zajímavý dárek, který dostanete na začátku sezony.

Stávajícím permanentkářům stačí u mapky stadionu kliknout na tlačítko "Odemknout permanentku", zadat kód ze své dosavadní permanentky (je uvedeno na kartičce i v aplikaci) a dostanou se tak ke zvýhodněnému nákupu svého místa. Nebo si mohou permanentku prodloužit jednoduše v klubové aplikaci, pokud ji tam mají nahranou. Je třeba mít staženou nejaktuálnější verzi aplikace.

Plastové karty se už v letošní sezoně vydávat nebudou a preferovaná bude elektronická permanentka v aplikaci. Pokud se však bez plastové kartičky neobejdete, můžete si ji přiobjednat při nákupu na webu a bude vám zaslána poštou, nebo si ji pak v červenci můžete vyzvednout ve Fanshopu. Tato možnost je však zpoplatněna (149 Kč).

Upozorňujeme permanentkáře z Východní tribuny, že vzhledem k plánovaným úpravám V.I.P. prostor budou někteří z nich muset změnit místo. Budeme je informovat jednotlivě a domluvíme se na řešení.

Pokud zatím nemáte s online nákupem permanentní vstupenky zkušenost, najdete přehledný návod v tomto článku.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN Fehrer
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec