FC Slovan Liberec | Theo Gebre Selassie bude v klubu působit v roli sportovního manažera
Menu Další Zavřít Zavřít
12.09.2023

Theo Gebre Selassie bude v klubu působit v roli sportovního manažera

Tomáš Čarnogurský
Po jarní části minulé sezony se uzavřela úspěšná fotbalová kariéra Thea Gebre Selassieho, během níž kromě dvou libereckých angažmá dlouho působil v německé Bundeslize i v české reprezentaci. Šestatřicetiletý mistr české ligy se Slovanem z roku 2012 bude v klubu působit i nadále, a to v roli sportovního manažera A-týmu.

„Jsem rád, že jsme se s klubem dohodli na spolupráci i po konci mé hráčské kariéry. Jsem plný očekávání, co mi nová role přinese a jak se v ní budu cítit. Doufám, že v ní budu pro klub prospěšný,“ těší se na nové výzvy bývalý kapitán Slovanu. „V úzké spolupráci s trenérským štábem a sportovním ředitelem se budu věnovat záležitostem týkajícím se A-týmu, i s využitím zkušeností, které jsem nabral během svého působení v zahraničí,“ upřesňuje Theo Gebre Selassie.

„Už když se Theo vracel z Brém do Liberce, počítalo se s tím, že svých bohatých zkušeností bude moct ve prospěch Slovanu využít nejen jako hráč, ale později i v jiné roli. Teď přišel ten čas. Získáváme v něm posilu, která by měla pomoct s fungováním našeho sportovního úseku. Věřím, že se s novou rolí rychle sžije a bude v ní úspěšný,“ přeje novému sportovnímu manažerovi ředitel klubu Pavel Marek.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pepsi 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Náš region Rádio Impuls