FC Slovan Liberec | Výsledkový přehled mládežníků: devatenáctka vítězně v Pardubicích
Menu Další Zavřít Zavřít
25.03.2024

Výsledkový přehled mládežníků: devatenáctka vítězně v Pardubicích

Mikuláš Borkovec
Další fotbalový víkend našich mládežníků je za námi a s ním i velmi zajímavé a povedené výkony. Extraligoví dorostenci se představili na půdě Pardubic, kde ani v jednom zápasu neprohráli a vrátili se se čtyřmi body zpět do Liberce. Divizní dorostenci vyloupili Čáslav. Starší žáci bojovali o body proti Bohemians Praha a mladší žáci doma přivítali pražskou Spartu.

EXTRALIGOVÍ DOROSTENCI

Svěřenci Pavla Čapka navázali na domácí vítězné utkání z předchozího hracího kola a otočili utkání v Pardubicích ze stavu 2:0 pro domácí na 2:3 pro naši U19. Kluci si tak připsali další velmi cenné a důležité tři body v boji o záchranu nejvyšší dorostenecké soutěže.

Mladší dorostenci sehráli s Pardubicemi velmi vyrovnanou partii, kde mohly zvítězit oba týmy. V první polovině utkání měli k vítězství naši mládežníci, v druhé domácí hráči. Utkání tak nakonec zaslouženě skončilo 1:1.

DIVIZNÍ DOROSTENCI

Divizní dorostenci v Čáslavi nenechali žádný bod a všechny dovezli zpět do Liberce, když starší dorostenci zvítězili 4:1, mladší dorostenci udrželi čisté konto a zvítězili 2:0.

ŽÁKOVSKÉ KATEGORIE

Starší žáci se představili v Praze na těžké půdě Bohemians, kde patnáctka nestačila na svého soupeře a podlehla v poměru 3:1 pro domácí. Čtrnáctka těžké utkání zvládla a po ne úplně pohledném zápase přivezla do Liberce bod za remízu 1:1.

Mladší žáci mají za sebou velmi zajímavou a kvalitní konfrontaci proti pražské Spartě, utkání obou kategorií snesla přísné měřítko, bohužel i přes povedené výkony našich mládežníků kluci z utkání odešli jako poražený tým. Kluci za předvedené výkony zaslouží pochvalu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Kraintek
Mediální partneři
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec