FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzonu i před zápasem proti Plzni!
Menu Další Zavřít Zavřít
19.10.2023

Přijďte si užít fanzonu i před zápasem proti Plzni!

marketing
Liberec - Už v sobotu budeme na stadionu U Nisy hostit plzeňskou Viktorii. I toto ligové kolo se navíc ponese v duchu tradiční akce s názvem Víkend otců. Kromě atraktivní fotbalové bitvy se (nejen) otcové se syny mohou před stadionem U Nisy těšit i na předzápasovou fanzonu, která se otevře devadesát minut před výkopem, tedy v 13:30h. Čeká na vás spousta dobrého jídla a pití, ale i soutěže o zajímavé ceny a možnost dostat se o přestávce na hrací plochu.
Fanzona před Plzní

Fanzona před sobotním zápasem #LIBPLZ na stadionu U Nisy startuje už v 13:30. 🕜 Přijďte ochutnat dobroty z nových food trucků a zasoutěžit si o zajímavé ceny! Podrobnosti na webu #FCSL: https://www.fcslovanliberec.cz/clanek.asp?id=15313

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Čtvrtek 19. října 2023

Food trucky

Novinkou budou hned dva nové mobilní stánky s občerstvením umístěné před recepcí, které návštěvníkům už před zápasem, ale i o přestávce a po závěrečném hvizdu, nabídnou spoustu dobrot. Takový výběr jste U Nisy ještě nezažili! Přijďte s předstihem a ochutnejte, k dispozici bude i posezení, kde si zakoupené občerstvení budete moct vychutnat.

Soutěže o ceny

Chcete se zúčastnit poločasové soutěže? "Kvalifikace" tentokrát proběhne v rámci předzápasové fanzony na umělé trávě (v době mezi 13:30-14:30), kde si budete moct vyzkoušet připravené dovednostní soutěže. Když se vám v nich zadaří, dostanete se mezi kandidáty, z nichž pak maskot Slovánek vylosuje jak účastníky "finálové" poločasové soutěže, tak výherce ostatních cen. Hlavní cenou bude dárkový balíček od společnosti Canis, kde najdete i podepsaný originální hráčský dres!
Pouze v případě výrazně nepříznivého počasí nahradí kvalifikaci z fanzony soutěžní otázka, kterou rozešleme jako notifikaci v naší aplikaci, jíž si můžete stáhnout zde.

Herní koutek PS5

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24 na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu, který se v loňské sezoně dostal až do semifinále e:Ligy.

Playstation

Branka s maskotem

Pro menší děti bude opět připravena nová branka s maskotem a pěkné ceny za přesné trefy, ale i sladkosti za snahu, kterou bude ve fanzoně bedlivě pozorovat i náš maskot Slovánek.

Branka s maskotem

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Online prodej vstupenek

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
Náš region Rengl