FC Slovan Liberec | Video: Věřili jsme, že to ubráníme a vyhrajeme, popisuje závěr utkání s Pardubicemi Vliegen
Menu Další Zavřít Zavřít
21.08.2023

Video: Věřili jsme, že to ubráníme a vyhrajeme, popisuje závěr utkání s Pardubicemi Vliegen

Šimon Knopp
Liberec - V sobotním utkání nejvyšší české soutěže nastoupil Slovan U Nisy proti Pardubicím. Zápas nakonec zvládl a vyhrál těsným rozdílem 1:0. V bráně nechyběl Oliver Vliegen, který si připsal několik důležitých zákroků a pomohl týmu k výhře, co po zápase říkal?

„Konečně jsem rád, že to bylo s nulou vzadu, už jsme byli několikrát blízko, ale tentokrát jsme to dotáhli a já jsem spokojený,“ říkal po sobotním zápasu Vliegen, jenž si připsal v sezoně první čisté konto.

Belgický brankář musel zlikvidovat hned několik šancí. Nejvíce práce měl při střele Patráka ve vápně v 67. minutě. Celou situaci popisoval takto: „Střelu zblokoval jeden z našich hráčů (pozn. red. jednalo se o Varfolomejeva). Ale tam jsem měl pouze malinký dotek, šlo to do tyče a potom jsem to chytil.“

Po utkání ho pouze mrzelo, že se Slovanu nepodařilo využít některé ze šancí a rozhodnout o výsledku dříve. „Byla to škoda, mohl jsem mít dvě asistence. V druhém poločase Rambo a v prvním Ghali, kdyby to proměnil. Ale nakonec jsme vyhráli 1:0 a tři body jsou tři body,“ ví Vliegen.

Jak se Slovan bude připravovat na nadcházející duel a jaké to bylo natáčet videa pro fanoušky? Kompletní rozhovor naleznete v níže přiloženém videu:

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Bazén Liberec Niosport
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio