FC Slovan Liberec | Ahmad Ghali podepsal se Slovanem novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
10.11.2023

Ahmad Ghali podepsal se Slovanem novou smlouvu

Redakce
Liberec – Bude pokračovat ve Slovanu. Ahmad Abubakar Ghali se domluvil s vedením klubu na prodloužení smlouvy do roku 2025. Šikovný 23letý křídelník si v letošní sezoně v dresu našeho mužstva připsal dvě gólové asistence.

Ghali zamířil pod Ještěd ze slovenského Trenčína v lednu roku 2022. V modrobílém dresu zatím i kvůli vleklému zranění zasáhl celkem do 37 ligových a dvou pohárových utkání, na první branku ještě čeká. V aktuálním ročníku zatím spoluhráčům na gól přihrál dvakrát.

Někdejší mládežnický reprezentant Nigérie se během aktuálního ročníku zapsal do statistik mimo jiné třeba 72% úspěšností přihrávek nebo 57% úspěšností driblinků. Úspěšných driblinků už má letos 36, což je třetí nejvyšší počet napříč všemi týmy.

„Jsem opravdu šťastný, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy. Jsem rád, že ve mě klub stále věří a doufám, že společně ještě dokážeme skvělé věci,“ komentuje nigerijský záložník pokračování spolupráce. „Ahmad má v sobě obrovský fotbalový potenciál, proto jsme mu nabídli novou smlouvu. Těší nás, že jsme se domluvili na podmínkách jeho dalšího působení v Liberci,“ doplňuje sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Truhlářstv Hajlek Staco Liberecký kraj
Mediální partneři
Hattrick Radio Blaník Liberec