FC Slovan Liberec | Akademie FC Slovan Liberec uspořádala brankářský seminář
Menu Další Zavřít Zavřít
21.03.2023

Akademie FC Slovan Liberec uspořádala brankářský seminář

Akademie
Liberec - V pondělí 20. března 2023 proběhl na stadionu U Nisy seminář určený pro brankáře kategorií U12 – U19, brankářky U13 – A ženy a pro trenéry Akademie FC Slovan Liberec. Semináře se rovněž aktivně účastnili brankáři A-týmu Olivier Vliegen a Lukáš Pešl. Náplň praktické části na hřišti tvořila jednotlivá cvičení za účelem ukázky správné techniky chytání a zákroků, ale i celkové připravenosti brankářů a brankářek.

V rámci semináře, který následoval po tréninku na hřišti, byla ze strany šéftrenéra brankářů Lumíra Kübela odprezentována přednáška na téma správná výživa brankáře, pitný režim a spánek.

Součástí semináře byla i beseda se zástupci A-týmu mužů, kdy členové akademie kladli zejména trenérovi brankářů Marku Čechovi, ale i oběma gólmanům rozmanité otázky týkající se jejich kariéry a zkušeností v mládežnickém věku.

Posledním bodem semináře bylo vyhlášení ankety „Zákrok podzimu 2022“, kdy mohla široká veřejnost volit na sociálních sítích naší Akademie mezi 10 přihlášenými brankáři nejlepší zákrok. V soutěži hlasovalo celkem 2.370 hodnotitelů a nejvíce se jim líbil zákrok Konráda Kuzniewského se 429 hlasy. Vítěz byl oceněn brankařskými rukavicemi a absolvuje trénink s A-týmem mužů.

Kompletní výsledky:
1. Konrád Kuzniewski 429
2. Jakub Stehlík 261
3. Ondřej Šnýdl 251
4. Lukáš Franc 247
5. Dominik Dobeš 224
6. Matyáš Ministr 215
7. Václav Trojan 213
8. Tomáš Ronec 212
9. Andreas Hrečín 155
10. Matyáš Barcal 155

Na samotný závěr bylo pro všechny brankáře a brankářky připraveno velké překvapení. Díky partnerství ČSOB a naší brankářské akademie byli gólmani vybaveni novými rukavicemi.

Nadále pokračuje i projekt Brankářské akademie FC Slovan Liberec pro gólmany a gólmanky z regionu, další otevřený trénink pro nejmladší proběhne už v příštím týdnu:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Penzion Eva Liberec
Mediální partneři
Liberecká drbna Beat radio