FC Slovan Liberec | Béčko čeká další náročný zápas, v sobotu bude hrát v Turnově
Menu Další Zavřít Zavřít
24.03.2023

Béčko čeká další náročný zápas, v sobotu bude hrát v Turnově

Redakce
Liberec – B-tým Slovanu čeká další náročné utkání, na umělé trávě stadionu v Turnově bude hostit MFK Trutnov. Naše mužstvo si o minulém víkendu poradilo s Brandýsem nad Labem, teď se střetne s šestým týmem tabulky. Duel začne v sobotu od 16:30.

MFK Trutnov

Trutnovští se během aktuálního ročníku drží v horní polovině tabulky Divize C. Aktuálně si hlídají šestou příčku tabulky, na první Slovan ztrácí 14 bodů. V osmnácti zápasech osmkrát vyhráli, pětkrát remizovali a pouze pětkrát poznali hořkost porážky.

V jarní fázi soutěže MFK ještě neprohrálo, když porazilo Turnov 3:1, Velké Hamry 2:1 a s Náchodem remizovalo 1:1. V podzimním vzájemném zápase uspěl Slovan, když Trutnov na jeho půdě udolal v přestřelce 3:2. Hattrick tehdy v srpnu vstřelil hrající asistent trenéra Vojtěch Hadaščok.

FC Slovan Liberec

Naše mužstvo ustálo první zápasy druhé poloviny sezony bez prohry. Béčko nejprve remizovalo s Chrudimí 3:3 a pak přehrálo Vysoké Mýto 3:1 i Brandýs nad Labem 2:0. „Chvála klukům, že to zodpovědně odbránili, dohráli to, bojovali a makali jeden za druhého směrem dozadu. Zasloužená výhra, která hodně bolela, ale radujeme se z ní,“ komentoval po utkání trenér Josef Petřík.

Teď čeká naší rezervu další výzva. Slovan bude hostit v sobotu MFK Trutnov v Turnově, a to na umělé trávě za železniční tratí od 16 hodin a 30 minut.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza Masea
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hitrádio Contact