FC Slovan Liberec | Děti do 15 let budou mít na sobotní duel proti Teplicím vstup zdarma!
Menu Další Zavřít Zavřít
19.09.2023

Děti do 15 let budou mít na sobotní duel proti Teplicím vstup zdarma!

marketing
Liberec - Už v sobotu 23. září budeme v rámci 9. ligového kola na stadionu U Nisy hostit tým FK Teplice. Výkop utkání je naplánován na 15h. Děti do 15 let budou mít na toto utkání vstup zdarma. Využijte této nabídky a vezměte své ratolesti na fotbal!

Vstupenky jsou dostupné v online prodeji (za 250 Kč) a budou se prodávat i v den zápasu na pokladnách stadionu U Nisy (za 300 Kč). Informace o nabízených slevách pro seniory a studenty naleznete zde. K online nákupu se dostanete po kliknutí na banner níže:

Online prodej vstupenek

Až do pátku 22. září jsou také v prodeji permanentky na zbytek sezony za zvýhodněné ceny. Podrobnosti najdete v tomto článku.

Akce

Děti do 15 let budou mít tentokrát vstup zdarma! Nemusí mít vstupenku - mladší děti budou vpuštěny bez další kontroly, děti blížící se věkové hranici se u vchodu mohou prokázat jakýmkoliv průkazem (např. školní apod.).

Pro větší skupiny (kluby, školy) z organizačních a kapacitních důvodů zajistíme vstupenky (a to i pro dospělý doprovod). Zájemci mohou psát na mail akademie@fcslovanliberec.cz.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea DPMLJ
Mediální partneři
Hattrick Náš region