FC Slovan Liberec | Slovan přivítá na stadionu U Nisy Teplice. Utkání startuje v sobotních 15h
Menu Další Zavřít Zavřít
22.09.2023

Slovan přivítá na stadionu U Nisy Teplice. Utkání startuje v sobotních 15h

Tomáš Honzejk
Liberec - V rámci 9. kola nejvyšší domácí fotbalové soutěže změří síly tradiční účastníci, a to Slovan Liberec proti Teplicím. Na utkání budou mít děti do 15 let vstup zdarma! Více se dočtete zde. Úvodní výkop je naplánován na 15:00. Přijďte podpořit naše hráče na stadion U Nisy!

Online prodej vstupenek

FC Slovan Liberec - remíza v derby, třízápasové čekání na výhru

Slovan změřil v minulém kole síly se sousedním Jabloncem. V 61. Podještědském derby nás poslal do vedení po aktivním začátku Ľubomír Tupta z pokutového kopu. Další dobré příležitosti bohužel svěřenci Luboše Kozla nevyužili a přišel trest v podobě vyrovnání. Po přestávce se po rohovém kopu prosadil domácí Nemanja Tekijaški a rozhodl tak o remíze 1:1.

Před reprezentační přestávkou Liberec bohužel dvakrát prohrál. V domácím prostředí nestačil po srdnatém výkonu na favorizovanou Spartu, která se dostala na koně až po hodině hry a Lukáš Haraslín jí zařídil vítězství dvěma góly. O týden dříve jsme pak padli 0:2 v Olomouci. Poslední výhru zapsal modrobílý celek před více než měsícem, konkrétně 19. srpna, když doma porazil po gólu Christiana Frýdka Pardubice 1:0.

Po osmi kolech se Slovan nachází na desáté příčce tabulky se ziskem devíti bodů za dvě výhry, tři remízy a stejný počet porážek. Nejlepším střelcem je dvougólový Christian Frýdek. Trenér Kozel nebude mít k dispozici dlouhodobě zraněného Plechatého a vykartovaného Červa. Otazník visí nad Filipem Prebslem, který posledně také nehrál.

Poslední tří vzájemná utkání jsme sehráli s Teplicemi v loňském roce. Druhý dubnový den, ještě v rámci předminulé sezony, vyhrály na našem stadionu 1:0, když se prosadil Václav Sejk. V loňském ročníku jsme 6. srpna zvítězili na domácím hřišti vysoko 5:1 a naposledy jsme se utkali se žluto-modrým celkem 12. listopadu, kdy jsme padli v husté mlze Na Stínadlech 1:2. Liberecký gól tehdy vstřelil Jan Mikula.

Nezapomeňte si stáhnout mobilní aplikaci Slovanu, ve které v den zápasu naleznete online bulletin (s možností zajímavých výher od našich partnerů), rozhovor s odchovancem Jakubem Hudákem a mnoho dalšího.

FK Teplice - výhra proti Karviné po pětizápasovém čekání na tři body

Skláři odstartovali sezonu překvapivě dobře, když doma porazili Plzeň 1:0 a následně vyhráli 2:1 na Bohemians. Po bezgólové remíze s Jabloncem ale následovaly tři prohry (Olomouc, Zlín a Pardubice) a jedna remíza 1:1. Ta přišla opět na domácím trávníku proti favoritovi, a to pražské Spartě. Na Stínadlech tak svěřenci trenéra Frťaly prohráli pouze s Pardubicemi.

V posledním odehraném kole zamířily Teplice do daleké Karviné. Cesta to však byla úspěšná. Díky jedinému gólu v utkání z kopačky hostujícího Daniela Fily v 82. minutě si žlutomodří opět mohli připomenout, jaké to je, zakřičet si po vítězném zápase.

Po osmi kolech se náš nejbližší soupeř nachází na osmém místě tabulky se ziskem jedenácti bodů, což je o dva více, než doposud získal Slovan. Skláři zapsali tři výhry, dvě remízy a tři porážky při vyrovnaném skóre 7:7. Nejlepším střelcem je dvougólový Daniel Trubač. Neochvějnou jedničkou mezi tyčemi je nestárnoucí Tomáš Grigar, který třikrát nepustil míč za svá záda. Hosté by měli mít k dispozici kompletní kádr.

Podrobné informace pro hostující fanoušky mířící na stadion U Nisy najdete v tomto článku.

Vsaďte si u Tipsportu!

Věříte, že se Slovan vrátí na vítěznou vlnu a porazí Teplice? Neváhejte a vsaďte si u našeho prémiového partnera, sázkové kanceláře Tipsport. Stačí kliknout sem a vybrat si přesný výsledek, střelce branky nebo spoustu dalších možností.

Vsaďte si u Tipsportu! Vsaďte si u Tipsportu!

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Fehrer RR group service s.r.o
Mediální partneři
eFotbal Beat radio