FC Slovan Liberec | Fotbalisté A-týmu zahájili přípravu na jarní část sezony
Menu Další Zavřít Zavřít
02.01.2023

Fotbalisté A-týmu zahájili přípravu na jarní část sezony

Redakce
Liberec – Po zimní přestávce se svěřenci Luboše Kozla v pondělí odpoledne sešli k prvnímu společnému tréninku v novém roce. Čekají je čtyři týdny přípravy na první jarní zápas, v němž v neděli 29. ledna na stadionu U Nisy přivítají v 17. ligovém kole tým Pardubic.

Jak už bylo avizováno dříve, po podzimní části bylo ukončeno hostování ve Slovanu třem hráčům Slavie Praha (Maksym Talovjerov, Jan Matoušek, Mick van Buren). Po konci smlouvy v Liberci skončil i Kamso Mara.

Do zimní přípravy dnes pod Ještědem nenastoupil ani brankář Jan Stejskal, jenž na podzim ve Slovanu také hostoval z pražské Slavie. Na prvním tréninku se naopak hlásil třiadvacetiletý gólman Jakub Lapeš z Hlučína, který na podzim v MOL Cupu vyřadil mistrovskou Plzeň. V Liberci bude zatím na týdenním testu.

Šanci zapojit se do tréninků A-mužstva dostávají Milan Lexa a Jakub Winkler, kteří prošli klubovou akademií a nastoupili už k několika utkáním zimního Tipsport Cupu. Z hostování ve Vlašimi se vrátil Ondřej Lehoczki. K týmu se připojí i francouzský záložník Christ Tiehi, jenž na podzim hostoval v Edenu.

Vzhledem k dobrému počasí mohl tým začít trénovat na přírodní trávě tréninkového hřiště U Nisy, v Liberci bude příprava pokračovat celý týden. V pondělí kádr odlétá na Maltu. Více informací o soustředění naleznete v samostatném článku na tomto odkaze.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Břízky - Euroseal CEWE
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus