FC Slovan Liberec | Gólman Kuzniewski vytasil zákrok podzimu 2022: Trénink s A-týmem? Velká motivace
Menu Další Zavřít Zavřít
31.03.2023

Gólman Kuzniewski vytasil zákrok podzimu 2022: Trénink s A-týmem? Velká motivace

Redakce
Liberec – Ta dalekonosná, táhlá rána dlouho plavala vzduchem, bombu pod břevno ale nakonec dokázal Konrad Kuzniewski vytáhnout mimo branku. A právě tímto zákrokem si v hlasování na sociálních sítích Akademie talentovaný brankář Slovanu vysloužil cenu v podobě nových rukavic. „Trenéři a tréninky jsou tu na nejvyšší úrovni," uvědomuje si rodák z polského města Leśna hájící modrobílé barvy.

Kuzniewski chytá za kategorii U18, do Slovanu přišel v srpnu 2022. „Jsem původem z Polska, moje rodina žije v městečku Leśna," představuje se fanouškům našeho klubu. Svými výkony v modrobílých barvách jednoznačně zaujal, po hlasování na sociálních sítích Akademie se stal gólmanem, který předvedl Zákrok podzimu 2022. Mrknout se na něj můžete ve videu níže.

Kromě parádních nových rukavic, které převzal při nedávném brankářském semináři od Marka Čecha, mohl vítěz v anketě absolvovat i trénink s A-týmem Slovanu. „Skvělá iniciativa a závazek k tomu pracovat na sobě ještě víc. Je to velká injekce motivace," rozplýval se talentovaný brankář.

A gólmanské rukavice mu také přišly vhod. „Mohl bych o nich mluvit opravdu dlouho," smál se. Vyzkoušel jsem už spoustu různých značek, ale teď nejvíc chytám v rukavicích BU1," vysvětloval. Talentovaný brankář si váží podpory, kterou dostává od nejbližších. „Je skvělá. Rodina i kamarádi mě sledují a drží mi v mé kariéře palce. Pomáhá to.“ Také oni se postarali o hlasy na Facebooku i Instagramu a o Konradovo vítězství v prestižní anketě Akademie.

A kam by to jednou rád talent dotáhl? „Rozhodně bych si chtěl vychytat šanci na zápas v mládežnickém národním týmu a zároveň hrát dospělý fotbal. To by určitě pomohlo mému vývoji," měl jasno.

Nezbývá než držet palce!

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
Hattrick Beat radio