FC Slovan Liberec | Gólmanský tým Slovanu doplní Milan Knobloch
Menu Další Zavřít Zavřít
21.02.2019

Gólmanský tým Slovanu doplní Milan Knobloch

Tomáš Čarnogurský
V posledních dnech zimního přestupového období se stále ještě řeší doplnění našeho kádru pro jarní část sezóny. Dnes se klub dohodl na smlouvě s šestadvacetiletým brankářem Milanem Knoblochem a dotažen byl i přestup dvaadvacetiletého útočníka jménem Kanghyun Yu, který je v Liberci už od ledna.

Milan Knobloch se narodil 23. srpna 1992 a bude tak nejstarším z našich brankářů, i když Filip Nguyen je mladší jen o několik týdnů. Do Liberce přichází z druholigových Pardubic, kde působil od roku 2015 a v předchozí druholigové sezoně byl nejlepším gólmanem v počtu vychytaných nul. Během fotbalové kariéry zvládal i studovat, má krátce před dokončením magisterského studia.

Jihokorejec Kanghyun Yu narozený 27. dubna 1996 se v české nejvyšší soutěži mihnul už v květnu 2017 v dresu Slovácka, kde jinak nastupoval převážně za juniorku, než jeho angažmá ukončilo vážné zranění zánártních kůstek vyžadující operaci a další léčbu. Tento útočník byl u nás na podzim na testech, při nichž si řekl o další šanci, kterou dostal v zimní přípravě, jíž absolvoval částečně s A-týmem a částečně s juniorkou.

„Oba hráči do Slovanu přichází na přestup. Milan Knobloch podepsal smlouvu do léta 2020, Yu ještě o rok delší,“ prozradil sportovní ředitel Zdeněk Koukal.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Masea
Mediální partneři
rtm plus Beat radio