FC Slovan Liberec | Jak si vedou naši hráči na hostování?
Menu Další Zavřít Zavřít
22.09.2022

Jak si vedou naši hráči na hostování?

Martin Soukup
Liberec - Po devíti odehraných kolech se v reprezentační přestávce zaměříme na čtyři mladé hráče Slovanu, kteří hostují ve druholigových klubech. Jedná se konkrétně o Ondřeje Lehoczkého ve Vlašimi, Kristiana Michala ve Varnsdorfu a Lukáše Hasalíka s Dominikem Gembickým, kteří působí v Třinci.

Liberecké duo v Třinci: Hasalík - Gembický

Záložník Dominik Gembický přišel do Třince po hostování v Příbrami. Ve druhé lize nastoupil do 7 utkání a zapsal si 1 asistenci. I v Mol Cupu zatím podává skvělé výkony, ve kterém odehrál 2 zápasy, vstřelil 2 góly a přidal 2 asistence. Dohromady stihl odehrát 520 minut.

Lukáš Hasalík, který stejně jako v minulé sezoně zastává pozici jedničky ve třinecké brance, naskočil do 8 utkání, ve kterých udržel 3x čisté konto a odchytal 720 minut. Oba hráči svými výkony zatím pomohli Třinci k 12 bodům a devátému místu ve druhé nejvyšší soutěži.

Lehoczki ve Vlašimi

Obránce Ondřej Lehoczki naskočil do 8 utkání, ve kterých odehrál 562 minut a připsal si 1 asistenci. S Vlašimí však nezačal sezonu ideálně, jelikož se jeho tým nachází na posledním místě tabulky s pouhými 6 body.

Michal ve Varnsdorfu

Záložník Kristian Michal zatím nedostává příliš šancí v základní sestavě a nastupuje spíše z lavičky. Zasáhl do 5 utkání, odehrál 142 minut a prozatím je bez kanadského bodu. S Varnsdorfem zatím drží čtvrté místo se 16 body v tabulce.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Centrum Babylon 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Beat radio Hattrick