FC Slovan Liberec | Jakub Hron - vítěz Slovan challenge (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
23.03.2019

Jakub Hron - vítěz Slovan challenge (+video)

Mikuláš Borkovec
Od poloviny listopadu nám napříč akademií běžela historicky první série SLOVAN CHALLENGE v počtu nožiček. Výzvy se zúčastnili převážně hráči z přípravek. Vítězem první soutěže se stal JAKUB HRON, budoucí naděje z kategorie U11. Jakub zaznamenal úctyhodný výkon, kdy nejlepší pokus činil 1186 nožiček.

Ahoj, v první řadě gratulujeme k vítězství v první sérii SLOVAN CHALLENGE. Kolik tréninku tě to stálo, abys podal takový výkon? Stačily pouze tréninky na Slovanu s týmem, nebo jsi trénoval i doma?

Trénoval jsem i doma. V prvních dvou týdnech soutěže obden, někdy i každý den, potom tak jednou až dvakrát týdně. Vždycky asi hodinu.

Tvůj výkon činil 1186 nožiček. Máš nějaké další cíle, kterých bys rád dosáhl? Počet nožiček, nebo minuty držení míče ve vzduchu?

V nožičkách žádné další konkrétní cíle nemám, mým cílem bylo uspět v soutěži. Ale mám fotbalové cíle - pořád se zlepšovat a jednou hrát velkej fotbal.

CHALLENGE jsi vyhrál. Můžeš nám a kamarádům prozradit, jakého překvapení se ti za tvůj výkon dostalo?

Dostal jsem hodně hezkých dárků od klubu a od týmu, třeba balón a poukázku do klubového fanshopu. Po ligové výhře nad Zlínem jsem se mohl podívat do šatny A-mužstva Slovanu, jak hráči oslavují výhru, a taky mám slíbený dres Radima Breiteho. Každá z těch věcí mi udělala velkou radost.

Co bys vzkázal klukům, kteří se nechtěli soutěže zúčastnit?

Ať se mě snaží překonat, i když už soutěž skončila.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur Profipoint
Mediální partneři
Rádio Impuls eFotbal