FC Slovan Liberec | Kulenović po Slavii: Věřím, že až přijde další šance, vyřeším ji
Menu Další Zavřít Zavřít
18.03.2024

Kulenović po Slavii: Věřím, že až přijde další šance, vyřeším ji

Redakce
Praha/Liberec – Chce dávat góly každé utkání, stejně jako kterýkoliv jiný útočník. V Edenu mu ale štěstí nepřálo, i když Luka Kulenović na kopačce minimálně jednu branku určitě měl. „Je to smůla. Vím, že to mohlo změnit osud utkání. Věřím, že až další šance přijde, vyřeším ji,“ komentoval po utkání v rozhovoru pro O2 TV.

Měl šance. V první půli trefil po pěkné zasekávačce břevno, ve druhé málem nechal fanoušky vytrhat všechny vlasy na hlavě. Uvnitř vápna pálil hned třikrát, třikrát ale skvěle zasáhl Jindřich Staněk. „Udělal jsem dobrý první dotek v souboji s Davidem Zimou, možná jsem ale trochu první střelu uspěchal,“ popisoval 24letý útočník situaci.

Gólman Pražanů výborně pokud kryl, druhý a třetí zákrok už byl spíš jen reflex. „Musím mu složit poklonu, byl dobrý,“ hlásil na adresu Staňka Kulenović. Gól visel ve vzduchu, nakonec se mu však místo toho prodloužila jedenáctizápasová série ligových duelů bez trefy. Naposledy skóroval 5. listopadu 2023, kdy rozsekl bitvu s Českými Budějovicemi (1:0).

„Každý útočník má na sobě tlak, chce se prosadit každé kolo. Mám to stejně, chci dávat góly v každém zápase,“ přiznal jeden z nejvýraznějších hráčů na hřišti. „Nechci se na to soustředit až moc, jde o to být připravený na další šanci. Věřím, že až přijde, vyřeším ji.“

A co říká na výsledek? „Vím, že kdybych skóroval, mohlo to změnit osud utkání. Ale nemyslím, že je 0:3 odpovídající,“ shrnul Kulenović. Výkon byl podle něj dobrý. „Řekl bych, že jsme hráli hlavně ve druhé půli hodně dobře. A lidé to podle mě cítili také. Škoda,“ uzavřel.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. Banua
Mediální partneři
Rengl Liberecká drbna