FC Slovan Liberec | Matěj Chaluš bude ve Slovanu pokračovat i na jaře (+video)
Menu Další Zavřít Zavřít
05.01.2024

Matěj Chaluš bude ve Slovanu pokračovat i na jaře (+video)

Šimon Knopp
Liberec - Fotbalisté Slovanu se poprvé v novém roce sešli k tréninku třetího ledna. Kromě nově příchozího Lukáše Letanaye nechyběl v kabině ani Matěj Chaluš, který prodloužil ve Slovanu své hostování ze švédského Malmö a v libereckém dresu bude nastupovat i v jarní části soutěže!

Urostlý obránce nastoupil za Slovan po svém příchodu z Malmö do všech ligových utkání. Chyběl pouze ve dvou pohárových duelech. Přesto přiznává, že ještě cítí, že má na čem pracovat. „Začátek byl takový kostrbatý... Necítil jsem se, že by to splnilo moje očekávání. Samozřejmě ne ve všech zápasech, někdy jsem byl spokojený, někdy ne. Jsem hodně sebekritický, ale i to byl jeden z těch důvodů, který mě utvrdil v tom, že bych ještě půlrok potřeboval,“ hodnotí své podzimní výkony Chaluš.

O tom, co bude následovat po sezoně ve Slovanu zatím příliš přemýšlet nechce. „Neplánuji to. Cíl mám tady, jak týmový, tak osobní. Chci, aby to bylo ještě lepší než na podzim. Zároveň na jaře dokázat, že jsem vyzrálejší. Ale zbytek prozrazovat nebudu,“ usmíval se liberecký obránce.

Jak srovnává Chaluš českou a švédskou ligu? Co dělal během svátků a jak je důležité, že zůstává Michael Rabušic? Odpovědi na tyto a další otázky naleznete v níže přiloženém videu:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Truhlářstv Hajlek Staco Crytur
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls