FC Slovan Liberec | Na co se můžete těšit ve fanzoně při sobotním duelu proti Slovácku?
Menu Další Zavřít Zavřít
02.04.2024

Na co se můžete těšit ve fanzoně při sobotním duelu proti Slovácku?

marketing
Liberec - Už v sobotu 6. dubna čeká hráče Slovanu další domácí ligový duel, tentokrát proti Slovácku. Přijďte si užít předzápasovou fanzonu, která startuje už v 13:30. Nabídne pestrý program pro celou rodinu!
Fanzona - Slovácko

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně nebudou chybět ani dva foodtrucky. Jeden s už tradičním sortimentem v podobě burgerů, sekané v housce atd. Ve druhém si zase budete moct dát palačinky, langoše a jiné dobroty.

food trucky

Fotbalové šipky s ČSOB

Tentokrát se můžete těšit na obří fotbalové šipky. ČSOB, tedy banka, která libereckým patriotům stále nabízí bonusovou platební kartu FCSL, pro výherce připravila hlavní cenu v podobě originálního dresu Michaela Rabušice i s jeho podpisem. Tak neváhejte a přijďte otestovat své fotbalově šipkařské umění.

Karta FCSL - ČSOB

Skákací hrad

Pro nejmenší návštěvníky bude v sobotu ve fanzoně k dispozici i skákací hrad. Kapacita je omezená, takže čím dříve dorazíte, tím víc času tam vaše děti budou moct strávit.

Online prodej vstupenek

Soutěž s Pivovarem Svijany

Naši dospělí fanoušci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze dvou pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance.

Pivovar Svijany

Malování na tváře

Ani při Slovácku nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Herní koutek PS5

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24 na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu, který který nás reprezentoval v e:Lize.

Playstation

Branka s maskotem

Pro menší děti bude opět připravena nová branka s maskotem pro dovednostní soutěž o zajímavé ceny od Centra Babylon.

Branka s maskotem

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Star taxi ITADECO
Mediální partneři
eFotbal Radio Blaník Liberec