FC Slovan Liberec | Na herní soustředění do Turecka odletělo čtyřiadvacet fotbalistů
Menu Další Zavřít Zavřít
19.01.2022

Na herní soustředění do Turecka odletělo čtyřiadvacet fotbalistů

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Po několika trénincích v Liberci se svěřenci trenéra Luboše Kozla ve středu přesunuli opět do Turecka, kde se budou připravovat až do 28. ledna a měli by tam odehrát tři přípravné zápasy včetně generálky na jarní část FORTUNA:LIGY. Oproti předchozímu kempu vypadl z nominace jeden hráč.

Do turecké Antalye s týmem neodletěl bahrajnský útočník Júsuf Hilál, který si při utkání proti Chindii přivodil svalové zranění, jež bude léčit v Česku. Jinak je soupiska totožná jako při předchozím soustředění a figuruje v ní 21 hráčů a 3 brankáři:

Během herního kempu jsou v plánu tři přípravné duely s týmy z Polska, Ukrajiny a Severní Makedonie, při nichž budou naši fotbalisté ladit formu a bojovat o místo v základní sestavě pro jarní ligové boje:

Tentokrát se můžete těšit na rozšířený zpravodajský servis včetně zajímavých videí. Sledujte v příštích dnech náš web a oficiální profily na sociálních sítích!

Jako první vám nabízíme video z cesty z Prahy přes Istanbul do Antalye a města Side, které bude základnou našeho týmu v příštích dnech:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberec Hennlich
Mediální partneři
Hattrick Hitrádio Contact