FC Slovan Liberec | Nizozemský útočník Olaf Kok podepsal novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
26.04.2024

Nizozemský útočník Olaf Kok podepsal novou smlouvu

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Dvaadvacetiletý ofenzivní fotbalista původem z Nizozemska působí pod Ještědem od loňského léta. Po aklimatizační půlsezoně v našem B-mužstvu se dokázal prosadit do kádru A-týmu, v němž dosud nasbíral devět prvoligových startů. Nyní prodloužil smlouvu s klubem do léta 2027.

První ligový start Olaf Kok absolvoval při prosincovém zápase v Pardubicích, poprvé v základní sestavě nastoupil v prvním jarním duelu proti Sigmě Olomouc. V ČFL dosud nastřílel šest branek, na premiérovou branku ve FORTUNA:LIZE zatím čeká, první asistenci si připsal během utkání na pražské Letné.

„Jsem moc rád za důvěru, kterou mi klub prodloužením smlouvy projevil. Rád budu i v budoucnu hájit barvy Slovanu Liberec. Doufám, že budu schopný pomoct týmu k úspěchům. Udělám pro to v příštích sezonách vše. V této sezoně ale taky ještě chceme zabojovat o evropské poháry,“ říká po podpisu smlouvy odhodlaně rodák z nizozemského Hoevelakenu, který prošel i mládežnickou akademií Go Ahead Eagles.

„Olaf se v Liberci dobře adaptoval a na jaře prokázal, že může být přínosem pro náš tým a má potenciál dál se zlepšovat. Proto jsme s ním podepsali dlouhodobou smlouvu. Věřím, že se brzy dočká i ligových branek,“ přeje hráči s číslem 16 na dresu sportovní ředitel Theo Gebre Selassie.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pulsklima ITADECO
Mediální partneři
eFotbal Český rozhlas Liberec