FC Slovan Liberec | Olivier Vliegen po bezbrankové remíze proti Baníku: Jsem rád, že jsem udržel nulu
Menu Další Zavřít Zavřít
09.10.2022

Olivier Vliegen po bezbrankové remíze proti Baníku: Jsem rád, že jsem udržel nulu

Martin Soukup
Liberec - Brankář Olivier Vliegen na pozápasové tiskové konferenci odpovídal na dotazy novinářů, kde především mluvil o dobrém týmovém výkonu. Utkání ovlivnila červená karta, kterou v prvním poločase obdržel Theodor Gebre Selassie.

Jak hodnotíš dnešní zápas?

Myslím si, že prvních třicet minut jsme hráli jako tým výborně, měli jsme šance, tlačili jsme, ale po té červené kartě jsme to museli odbránit. Jsem spokojený, že jsme jako tým fungovali a že jsme udrželi čisté konto.

Viděl jsi ten zákrok za červenou kartu na videu?

Neviděl.

Baník tam měl také nějaké šance, především když měl početní výhodu. Jaká z nich byla ta nejnebezpečnější?

V první půli, kdy hlavičkoval myslím Almási nebo Klíma. To bylo proti slunci a vůbec nic jsem neviděl, tak jsem nějak reagoval a naštěstí jsem to nějak chytil.

I v oslabení jste ale měli šance, byli jste aktivní. Baník toho zase tolik neměl, ten bod berete nebo je to pro vás málo z dnešního duelu?

V poločase jsme si řekli, že to musíme odbránit, a že můžeme dát góla, protože Hradec dal taky včera tři góly a měli o jednoho hráče méně. Ale celkem jsme spokojení.

V této sezoně se vám paradoxně trochu více daří na hřištích soupeřů, doma zase tolik bodů nesbíráte. Čím to může být?

Těžko říct. Asi to nemá nějaký důvod.

Neměl jsi ke konci zápasu trochu strach, aby to nedopadlo jako s Budějovicemi, kde jste je také válcovali celý zápas? Dnes jste také měli více šancí než oni, aby tam něco nepropadlo třeba...

Takhle jako brankář nemůžu myslet. Vůbec jsem se nebál. Měl jsem v hlavě, že všechno chytím a že udržím nulu. Jestli budu mít v hlavě, že udělám chybu, tak tu chybu udělám, ale dnes jsem to neměl a udržel nulu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Bazén Liberec Kristýna
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus