FC Slovan Liberec | Ondřej Lehoczki podepsal se Slovanem novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
15.09.2021

Ondřej Lehoczki podepsal se Slovanem novou smlouvu

Šimon Knopp
Liberec - Po Dominiku Gembickém podepsal nový tříletý kontrakt i Ondřej Lehoczki. Třiadvacetiletý obránce naskočil v této sezóně do třech ligových zápasů. „Slovan miluju a za novou smlouvu jsem moc rád,“ neskrýval nadšení mladý obránce.

Ondřej Lehoczki je střední obránce, který ovšem může nastupovat i na pozici krajního beka či defenzivního záložníka. V Liberci prošel mládežnickými týmy, pravidelně začal hrát za B-tým (tehdy ještě v Juniorské lize) v roce 2018 až 2019. Následovaly dvě sezóny, které Ondra strávil na hostování v druholigovém Varnsdorfu. Zde posbíral dost zkušeností, protože celkem naskočil do 45 duelů.

V této sezóně se již přesunul do A-týmu, ve kterém nastoupil do tří ligových duelů, vždy jako střídající hráč. Celou porci devadesáti minut odehrál v MOL Cupu proti Zbuzanům, kde nastoupil ve stoperské dvojici po boku Chaluše.

„Tímto podpisem Ondra zůstává nadále naším hráčem a dostává tak šanci pokusit se prosadit trvaleji v A-týmu,“ řekl sportovní ředitel Zdeněk Koukal. A co na podpis nové smlouvy říká sám Ondra? „Abych řekl pravdu, nová smlouva pro mě znamená všechno. Strávil jsem docela dlouhou dobu na hostováních a toto pro mě byl takový maličkatý sen. Chtěl jsem se vrátit zpátky a trénovat s ostatními kluky. Slovan miluju a za novou smlouvu jsem moc rád, stejně jako moje rodina. Jsem rád, že můžu být tady pod Ještědem a hájit barvy Slovanu. Doufám, že pomohu klukům i na hřišti k lepším výsledkům.“

Ondrovi přejeme do budoucna hodně štěstí!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Penzion Eva
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Radio Blaník Liberec