FC Slovan Liberec | Oscar Dorley si zahrál po boku prezidenta Libérie: Bylo mi ctí!
Menu Další Zavřít Zavřít
27.09.2018

Oscar Dorley si zahrál po boku prezidenta Libérie: Bylo mi ctí!

Redakce
Liberec - Záložník Slovanu Oscar Dorley odehrál po delší pauze soutěžní duel. V utkání se Zbrojovkou přispěl našemu mužstvu k výhře, ještě předtím si však během reprezentačního srazu zahrál po boku prezidenta. Libérie při slavnostním zakončení bohaté kariéry legendárního fotbalistky George Weaha, který je zároveň prezidentem země, prohrála s Nigérií 1:2.

Proti Brnu jsi dostal prostor v základní jedenáctce. Jsi spokojený se svým výkonem? Jsem. Už je to nějakou dobu, co jsem odehrál celých devadesát minut za Slovan, teď mi dal kouč šanci a já jsem se snažil dělat svou práci. Vyhráli jsme, to je to hlavní.

Jaký to byl zápas?
Bylo to pro nás velmi náročné utkání. Na druhou stranu máme to, pro co jsme do Brna přijeli - postup. Splnili jsme náš stanovený cíl.

Byl kouč spokojený?
No, můžu říct, že nebyl asi spokojený úplně maximálně. Myslel si, že dáme víc branek, ale naštěstí jsme byli schopni vstřelit alespoň tu jednu. Každopádně postup byl potřeba a ten máme, takže částečná spokojenost tam určitě je.

Během reprezentační přestávky ses připojil k liberijskému národnímu týmu. Odehrál s vámi zápas i prezident země. Co bys k tomu řekl?
Bylo mi ctí, hrát s George Weahem. Stalo se tak při zápase s Nigérií (1:2) a vyřazoval se jeho dres. Myslím, že jsme si všichni užili ten den spoustu zábavy. Já osobně jsem byl nadšený z toho, že si s ním můžu zahrát, bylo to poprvé, co jsem si s ním zahrál. Navíc to byl celkově kvalitní zápas, takže všechno super.

Očekáváš, že bys mohl dostat v národním týmu šanci i v příštích zápasech?
Ano, určitě. Příští měsíc se během reprezentační přestávky opět připojím k liberijskému národnímu týmu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Realmont 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
Liberecká drbna Beat radio