FC Slovan Liberec | Představujeme nové domácí dresy Nike od 11teamsports
Menu Další Zavřít Zavřít
19.07.2023

Představujeme nové domácí dresy Nike od 11teamsports

marketing
Liberec – Ve spolupráci s naším dlouholetým oficiálním dodavatelem sportovního vybavení, společností 11teamsports, jsme připravili nové domácí dresy Nike pro nadcházející sezonu. Tradiční modrá barva je na rukávech doplněna kontrastním tmavším odstínem. Na přední straně jsou stejně jako v loňské sezoně loga generálního partnera, společnosti Preciosa, a prémiového partnera, společnosti Tipsport.

Nová kolekce dresů využívá nejnovější materiály. Technologie Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Díky tomu zůstávají hráči v suchu a pohodlí. Štíhlý, přiléhavý střih umožňuje proudění vzduchu a minimalizuje rušivé vjemy. Zadní díl ze síťoviny dobře větrá a chladí. Modrý dres doplňují jako už tradičně modré trenýrky a bílé stulpny.

„Nové dresy jsme už měli možnost vyzkoušet při úterním týmovém focení. Obzvlášť v aktuálních vedrech je příjemné, jak jsou lehké a prodyšné. Líbí se mi jejich jednoduchý, ale elegantní design. V kabině měly pozitivní ohlas. Věřím, že se budou líbit i našim fanouškům,“ říká k novému zápasovému vybavení kapitán Slovanu Michael Rabušic.

„Těší mě, že i nadále budeme pokračovat ve spolupráci, která je pro nás srdcovou záležitostí a společně s Nike trvá již více než dekádu. Toto dlouhodobé partnerství budeme ještě více rozvíjet, abychom mohli nabídnout maximum benefitů fanouškům a v neposlední řadě se také budeme soustředit na podporu mládežnického či ženského fotbalu v Liberci,“ komentuje podpis nové smlouvy Jan Nohel, 11teamsports Pro-Clubs Director CEE.

Nový dres v originálním provedení si už brzy budete moct zakoupit i v našem e-shopu a fanshopu na stadionu U Nisy. O naskladnění vás budeme informovat v nové mobilní aplikaci FC Slovan Liberec!

11TEAMSPORTS

11teamsports je předním specialistou na týmové sporty a jeden z největších online obchodů v Evropě pro produkty a týmové služby, zejména pro amatérské týmy. Svět týmových sportů, HOUSE OF CLUBS, kombinuje portfolio výkonnostních produktů a merchandisingu, doplněné odbornými znalostmi v oblasti servisování týmů, kamenných prodejen a aplikace pro profesionální organizaci týmu. Společnost prodává svůj sortiment prostřednictvím www.11teamsports.com po celé Evropě a provozuje více než 71 obchodů, včetně vlajkového obchodu v Berlíně a prodejen ve Vídni, Curychu, Praze, Aténách a Valencii.
Expert na týmové sporty spolupracuje s více než 10 000 amatérskými týmy a více než 100 profesionálními kluby a asociacemi po celé Evropě, jako jsou FC Schalke 04, SC Freiburg, Rapid Wien, Německý fotbalový svaz (DFB) či Slovinský národní tým. 11teamsports je součástí skupiny 11teamsports Group, která zahrnuje také značky Top4Running a WePlay. Společnost zaměstnává více než 1000 lidí ve více než 22 evropských zemích. Společnost má sídlo v Satteldorfu v Německu.
www.11teamsports.com


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avled Profipoint
Mediální partneři
Rádio Impuls Liberecká drbna