FC Slovan Liberec | Přijďte na charitativní exhibici legend Slovanu s týmem Real TOP Praha
Menu Další Zavřít Zavřít
29.05.2023

Přijďte na charitativní exhibici legend Slovanu s týmem Real TOP Praha

marketing
Liberec – V sobotu 3. června od 14:30 se na stadionu U Nisy odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů Slovanu Liberec proti týmu osobností Real TOP Praha. Tato charitativní akce bude součástí programu oslav hned několika výročí. Tuto akci si nemůžete nechat ujít!

V roce 2023 slaví Slovan Liberec 65 let od založení a zároveň 30 let v nejvyšší soutěži. Shodou okolností na letošek připadá také výročí 75 let od vzniku společnosti PRECIOSA a 30 let od založení Nadace Preciosa. Proto jsme se rozhodli pro společnou akci v areálu stadionu U Nisy, jejíž součástí bude i fotbalová exhibice s charitativním rozměrem.

Online prodej vstupenek

Vstupenky jsou už dostupné v online prodeji za 100 Kč. V den utkání pak i na pokladnách stadionu U Nisy už za 150 Kč. Kompletní výtěžek ze vstupného půjde na pomoc malému Vašíkovi z Liberce, který trpí vážnou nemocí. Prodávají se zatím pouze vstupenky na Hlavní tribunu a přístup na stadion se zakoupenou vstupenkou bude jen Hlavním vchodem (tedy od Dopravního hřiště). Permanentní vstupenky na tuto akci neplatí, aby mohl každý podpořit dobrou věc!

Sestavy obou týmů budeme postupně odtajňovat v průběhu tohoto týdne na našich sociálních sítích, ale je jisté, že se máte na koho těšit! V areálu stadionu U Nisy si navíc budete moct užít nejen samotné fotbalové klání, ale i pozápasovou autogramiádu s hráči obou týmů a další doprovodný program pro celou rodinu. Jeho součástí bude i koncert jedné známé zpěvačky a kapely jednoho bývalého hráče Slovanu. Jména si pro vás zatím necháme jako překvapení!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DB Schenker Niosport
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact