FC Slovan Liberec | VIDEO: Pro tým jsou body důležitá motivace, ví Doumbia
Menu Další Zavřít Zavřít
25.07.2023

VIDEO: Pro tým jsou body důležitá motivace, ví Doumbia

Redakce
Liberec – Vstřelil krásný gól a byl vyhlášen hráčem zápasu, to vše přesto, že bojoval s lehčí nemocí. Mohamed Doumbia výrazně pomohl Slovanu k prvním třem bodům do tabulky a výhře 3:1 nad Baníkem. „Doufám, že na výkony dokážu navázat i v nadcházejícím zápase," přeje si. Jak viděl úvodní duel nového ročníku?

„Je skvělé začít sezonu takovým způsobem a třemi body. Pro tým jde o důležitou motivaci a zisk sebevědomí. Je určitě daleko lepší odstartovat nový ročník výhrou," uvědomoval si 24letý středopolař, který v 64. minutě vyslal parádní projektil, jenž nebude chybět v opakovačkách úvodního kola. Rodák z Pobřeží slonoviny po sklepnutí autu Janem Mikulou pálil přesně do vzdálenější šibenice.

„Na tréninku děláme dost podobný pohyb, zkouším v těchto situacích střílet. A teď se to podařilo," těšilo ho. Po snížení Baníku byla jeho branka velmi důležitá. „Druhou půli jsme začali penaltou a určitě šlo o komplikaci. Třetí gól nás zase o trochu víc uklidnil a díky němu jsme pak kontrolovali zápas.“

Doumbia nakonec získal ocenění pro hráče zápasu, i když v týdnu před duelem laboroval s nemocí. „Byl jsem tři dny bez tréninku, když jsem se vrátil, začínal jsem znovu získávat kondici. Na konci zápasu jsem to trochu pociťoval, bylo mi hůř a dolehla na mě únava. Ale už je to lepší,“ shrnul s jasným dovětkem. „Cítím se líp. A doufám, že příští týden budu úplně v pořádku.“

Jak se šikovnému záložníkovi hraje na domácím stadionu a o čem se po utkání bavil s Giglim Ndefem? Kompletní rozhovor naleznete v níže přiloženém videu:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Inago Procentrum
Mediální partneři
eFotbal Hattrick