FC Slovan Liberec | Victor Olatunji přestupuje do pražské Sparty
Menu Další Zavřít Zavřít
17.07.2023

Victor Olatunji přestupuje do pražské Sparty

Redakce
Liberec – Nigerijský útočník Victor Olatunji, který od ledna hostoval pod Ještědem z kyperské Larnaky a po uplatnění opce se stal hráčem Slovanu, nyní z Liberce přestupuje do pražské Sparty. Třiadvacetiletý hráč odehrál v jarní části loňské sezony v libereckém dresu 1257 minut, během nichž nastřílel devět branek.

Rodák z nigerijského Sokota prošel v minulosti slovenskými kluby Inter Bratislava a Podbrezová, zahrál si také za rakouský SV Mattersburg a kromě Larnaky, odkud do Liberce na začátku letošního roku přišel, oblékal rovněž dres kyperského Alki Oroklini. V nadcházející sezoně už bude nastupovat za Spartu Praha.

„Náš klub se dlouhodobě zaměřuje na rozvoj talentovaných hráčů, kteří se pak mohou ve své kariéře posunout dál. Stejně tak to bylo v případě Victora, který se u nás během minulé sezony dokázal vypracovat a upozornit na sebe kvalitními výkony. Nabídka z mistrovské Sparty byla pro hráče i klub atraktivní, proto jsme se rozhodli ji akceptovat a umožnit Victorovi další posun,“ říká k transferu prezident FC Slovan Liberec Ing. Zbyněk Štiller a na adresu nigerijského forvarda dodává: „Chtěli bychom mu touto cestou zároveň poděkovat za jeho góly a výkony v libereckém dresu a popřát hodně štěstí v další kariéře.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Hennlich AAA Auto
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact