FC Slovan Liberec | Ženy odstartovaly přípravu, čekají je přípravné zápasy i čtvrtfinále poháru
Menu Další Zavřít Zavřít
20.01.2023

Ženy odstartovaly přípravu, čekají je přípravné zápasy i čtvrtfinále poháru

Redakce
Liberec – Během úterního večera odstartovaly společnou část přípravy před jarní fází sezony Slovaňačky. Tým se bude připravovat na závěrečná tři kola základní části nejvyšší soutěže a posléze na nadstavbovou skupinu. Proběhl ale zároveň také los čtvrtfinále ženského poháru, který náročný program odstartuje.

První společný trénink ženského A-týmu se uskutečnil v úterý večer, hráčky přivítal na startu jarní fáze přípravy prezident klubu Zbyněk Štiller, ředitel klubu Pavel Marek a samozřejmě také realizační tým v čele s hlavním trenérem Petrem Myslivcem a ředitelem ženského a dívčího úseku Jiřím Liškou.

Hráčky se budou připravovat v domácích podmínkách, podzimní část soutěže skončila až 2. prosince vítězným utkáním proti pražské Slavii. Úvodní duel ligového jara čeká náš celek 4. března na půdě ostravského Baníku. Do konce základní části se utkají modrobílé hráčky ještě s Lokomotivou Brno a Viktorií Plzeň.

Ještě předtím si zahrají svěřenkyně Petra Myslivce pět přípravných zápasů, a to s mládežníky Slovanu (28. 1.), mládežníky České Lípy (4. 2.), Wroclaví (11. 2.), mládežníky Doubí (18. 2.) a s Duklou (3. 3.), termíny i pořadí utkání se ale ještě mohou měnit. Zároveň je v termínu 25.-26. února naplánované čtvrtfinále Poháru žen FAČR, kam Slovaňačky postoupily. Los určil, že budou v Liberci hostit Spartu.

Právě z pražského celku bude hostovat na severu Čech dvacetiletá útočnice Anna Šubrtová (na fotografii níže), další posilou kádru je rovněž brankářka Lenka Dolejšová z Dukly.

Los čtvrtfinále Poháru žen FAČR

SK Slavia Praha – FC Baník Ostrava
FC Hradec Králové – 1.FC Slovácko
FC Slovan Liberec – AC Sparta Praha
Prague Raptors FC – FC Viktoria Plzeň / SK Líšeň – Lokomotiva Brno H.H.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza Dineva
Mediální partneři
Beat radio Rengl