FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Dukla B - Slovan B 0:4
Menu Další Zavřít Zavřít
11.10.2020

Béčko jasně přejelo Duklu 4:0, dva góly dal Csáno

Redakce
Praha/Liberec - Naše mužstvo sehrálo poslední zápas před minimálně dvoutýdenním pozastavením sportovních soutěží, Duklou přestřílelo jednoznačně 4:0. Naše mužstvo tak má tak na kontě po osmi kolech 13 bodů.
8.kolo, neděle 11.10.2020, 10:15
FK Dukla Praha B FK Dukla Praha B
0:4
(0:2)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FK Dukla Praha B: Šťovíček – Kovernikov (59. Březina), An (59. Houha), Lauko (C) (59. Hrubeš), Jeřábek, Šebrle, Matoušek, Trávníček (69. Hodek), Varačka (69. Palacios), Studnička, Jakab.
FC Slovan Liberec B: Hasalík - Bína (82. Mečíř), Černický, Michal, Kosek - Knobloch (75. Polyak), Barac (71. Kim), Kazda (82. Daněk) - Juzvak (75. Gembický), Csáno, Šulc
Branky: 43. Csáno (pen.), 45. Šulc, 71. Csáno, 90. Polyak. Rozhodčí: Vít – Opočenský, Tryzna. ŽK: 90. Houha – 67. Michal.

Reportáž

Ačkoliv skóre vypovídá o jasném průběhu, Slovan s Duklou sehrál vyrovnanou první půli. Šance si vytvořily oba celky, až do samotného závěru svítilo na světelné tabuli bezbrankové skóre. Pak však naše mužstvo skvěle zvládlo závěrečné minuty a šlo do vedení.

Nejdřív z nařízeného pokutového kopu skóroval Lukáš Csáno a ve 45. minutě, o pouhých několik desítek vteřin později, zvýšil ve formě hrající Jan Šulc. O přestávce se tak modrobílí mohli těšit z rychle nabitého dvoubrankového vedení.

Pražané po pauze vyslali na hřiště hned tři nové tváře najednou a průběh odpovídal obrázku z prvního poločasu. Dukla se snížila skóre srovnat a Slovan hrozil z rychlých protiútoků. Po sérii špatných řešení útočných výpadů potrestal chybu domácích Lukáš Csáno a přidal druhou branku v utkání.

Pojišťovací gól na 4:0 trefil v 90. minutě Tomáš Polyak, Slovan tak nakonec porazil Duklu jednoznačně 4:0. Před pozastavením soutěží vybojoval v osmi zápasech 13 bodů a skóre 22:16.

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „První poločas byl herně vyrovaný, šance si vytvořila Dukla i my. Podařilo se nám dát před poločasem dva slepené góly, druhý poločas se vyvíjel podobně. Hrozili jsme z brejků, kdy jsme chodili v přečíslení na bránu, ale špatně jsme příležitosti řešili. Po chybě soupeře dal gól na 3:0 Csáno, měli jsme další tutovky, ale čtvrtou branku jsme přidali až před koncem duelu. Dobrý zápas, s některými šancemi jsme však měli rozhodně naložit lépe."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Truhlářstv Hajlek Staco Fintex
Mediální partneři
rtm plus Rengl