FC Slovan Liberec | A-tým už trénuje v Liberci, připojil se i Matyáš Kozák
Menu Další Zavřít Zavřít
14.06.2022

A-tým už trénuje v Liberci, připojil se i Matyáš Kozák

Tomáš Čarnogurský
Liberec - V úterý dopoledne vyběhli hráči Slovanu pod dohledem trenéra Luboše Kozla a jeho asistentů k prvnímu společnému tréninku v areálu stadionu U Nisy. Před odjezdem na herní kemp v Rakousku je čekají čtyři týdny přípravy v domácích podmínkách.

Kromě fotbalistů, jejichž konec jsme oznamovali po konci jarní části, se do letní přípravy už nezapojil ani brankář Milan Knobloch, kterému skončila smlouva v našem klubu a Filip Havelka, jemuž končí hostování ze Sparty. Další hráči, jejichž hostování trvá do konce června, se zatím budou připravovat s naším týmem a jejich budoucnost se ještě řeší. Jasno už je v případě Dominika Plechatého, který bude v našem dresu působit i v příští sezoně.

S ligovým kádrem trénuje ukrajinský záložník Ivan Varfolomejev i navrátilci z hostování Dominik Gembický, Lukáš Hasalík a Ondřej Lehoczki. Šanci dostanou i naši mladíci, kteří už dříve trénovali s áčkem, konkrétně Maxmilián Jiří Kytka a Tomáš Polyák. Úplným nováčkem v týmu je jednadvacetiletý útočník Matyáš Kozák, který přichází na hostování z pražské Sparty, v jejímž B-týmu v loňské sezoně nastřílel 12 branek ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

Aktualizovaný rozpis přípravných zápasů před odjezdem na rakouské soustředění najdete zde. Tři zahraniční soupeře pro herní kemp v Rakousku oznámíme později.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
CEWE AAA Auto
Mediální partneři
Rengl Český rozhlas Liberec